Ελλάδα

«Ερυθρόλευκα» σενάρια για Κελάτι

Ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Ρομέιν Σάτο, αλλά ταυτόχρονα εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών ώστε να έχει εναλλακτική λύση αν κάτι πάει στραβά με τον πρώην παίκτη της Σιένα. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος φαίνεται πως εξετάζουν και πάλι τον παλιό τους γνώριμο Τόμας Κελάτι

Ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Ρομέιν Σάτο, αλλά ταυτόχρονα εξετάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών ώστε να έχει εναλλακτική λύση αν κάτι πάει στραβά με τον πρώην παίκτη της Σιένα. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος φαίνεται πως εξετάζουν και πάλι τον παλιό τους γνώριμο Τόμας Κελάτι.

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ με πολωνικό διαβατήριο τα είχε βρει σε όλα πέρσι το καλοκαίρι με τους Πειραιώτες, ήρθε στην Ελλάδα, φωτογραφήθηκε στο αεροδρόμιο με κασκόλ του Ολυμπιακού, βρέθηκε ακόμη και στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά το συμβόλαιο του δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ λόγω των προβλημάτων που έδειξαν οι ιατρικές του εξετάσεις.

Ο Τόμας Κελάτι προσπάθησε στη συνέχεια να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ (σ.σ δοκιμάστηκε από τους Λος Άντζελες Λέικερς), αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι βρήκε… μπασκετική στέγη στη Βαλένθια όπου έκανε μια εξαιρετική σεζόν.

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x