Stoiximan Super League

Έτσι, θα δει… αστεράκια!

Μία μόλις μέρα μετά την κλήρωση με τον Άγιαξ για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, ο ΠΑΟΚ… τουλάχιστον προβλημάτισε τους φίλους του. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε εύκολα 3-1 από την Κίκερς Όφενμπαχ (ομάδα τρίτης κατηγορίας) και θα χρειαστεί μεγάλη βελτίωση ενόψει των αγώνων με τους Ολλανδούς για να μη δει… αστεράκια, αντί για τα πολυπόθητα αστέρια στο σεντόνι!

Μία μόλις μέρα μετά την κλήρωση με τον Άγιαξ για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, ο ΠΑΟΚ… τουλάχιστον προβλημάτισε τους φίλους του.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε εύκολα 3-1 από την Κίκερς Όφενμπαχ (ομάδα τρίτης κατηγορίας) και θα χρειαστεί μεγάλη βελτίωση ενόψει των αγώνων με τους Ολλανδούς για να μη δει… αστεράκια, αντί για τα πολυπόθητα αστέρια στο σεντόνι!

Το μοναδικό γκολ του «Δικεφάλου» πέτυχε ο Μουσλίμοβιτς.

Το ματς

Αν και μπήκε στο ματς αποφασισμένος να παρουσιαστεί καλύτερος σε σχέση με τα τρία, προηγούμενα φιλικά που έδωσε επί γερμανικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ «ξεφούσκωσε» μετά τα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης με την Όφενμπαχ. Παρουσιάζοντας τα ίδια προβλήματα στην άμυνα και στις στημένες φάσεις, ο «Δικέφαλος του Βορρά», δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι, έγινε… έρμαιο στις ορέξεις των Γερμανών, που έπαιζαν με ενθουσιασμό.

Βέβαια, παρά την πολύ κακή εικόνα που παρουσίαζε ο «Δικέφαλος», ούτε κι ο πιο απαισιόδοξος από τους 1.500 οπαδούς του που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Bieberer Berg» δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια…

Οι Θεσσαλονικείς δέχτηκαν τρία γκολ από την Όφενμπαχ στο πρώτο ημίχρονο και σε πολλά σημεία του, μάλιστα, έδειξαν σημάδια… αποσύνθεσης. Ο Μάριο Μπερέτα ήταν έξαλλος, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που έβλεπε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ φώναζε συνεχώς στους παίκτες του, σε πολύ έντονο ύφος.

Οι παίκτες του Ιταλού τεχνικού, λοιπόν, παρότι έδειξαν κάποια κινητικότητα στο ξεκίνημα του αγώνα, από τη στιγμή που δέχτηκαν το πρώτο γκολ (1-0, αυτ. Μαλεζάς στο 21'), δεν μπορούσαν να ανταλλάξουν παραπάνω από 2 πάσες! Η άμυνα του «Δικεφάλου» δέχτηκε ακόμη ένα γκολ από στημένη φάση (2-0, Όσιαν με κεφαλιά στο 35'), ενώ τρία λεπτά αργότερα, ο Χαλκιάς έκανε κακή έξοδο και ανέτρεψε τον Καναδό, θηριώδη επιθετικό, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών και τον Μέσιτς να ευστοχεί από τα 11 βήματα, «γράφοντας» το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Όσιαν συνέχισε να ταλαιπωρεί την άμυνα του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα μπορούσε να δεχτεί και τέταρτο γκολ, αν ο Μπέργκερ δεν αστοχούσε προ κενής εστίας! Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, ο «Δικέφαλος του Βορρά» (ουσιαστικά, για πρώτη φορά στο ματς) κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και στο διάστημα αυτό, εξάλλου, πέτυχε και το γκολ του με τον Μουσλίμοβιτς (75'), έπειτα από ωραία σέντρα του Βιεϊρίνια.

Το φιλμ του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μπουσαϊντι, Σαβίνι (62' Σνάουτσνερ), Τσιρίλο, Μαλεζάς (62' Ζουέλα), Φωτάκης (62' Βιτόλο), Γκαρσία (46' Σορλέν), Σαλπιγγίδης (68' Αθανασιάδης), Βιεϊρίνια, Φιλομένο (46' Παπάζογλου), Μουσλίμοβιτς

Όφενμπαχ: Βουλνικόφσκι, Χούμπερ (32' Τελς), Τεξέιρα, Κόπιλας, Νταμάχου, Μπέργκερ (83' Τσινκότα), Όσιαν (84' Έσε), Χας (87' Χάινριχ), Φέλντχαν, Μέσιτς (46' Μέχιτς), Στάντελ (46' Ραντγκεμπεργκ)

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x