Stoiximan Super League

«Κάνει στην… άκρη η Παρί»

Η Παρί Σεν Ζερμέν αφήνει τον Παναθηναϊκό να «παίξει» μόνος του για την απόκτηση του Γουίλιαμ Γκαλάς! Η γαλλική ομάδα ήθελε να εντάξει τον έμπειρο αμυντικό στο δυναμικό της και παράλληλα με τους «πράσινους», βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του και απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αφήνει τον Παναθηναϊκό να «παίξει» μόνος του για την απόκτηση του Γουίλιαμ Γκαλάς! Η γαλλική ομάδα ήθελε να εντάξει τον έμπειρο αμυντικό στο δυναμικό της και, παράλληλα με τους «πράσινους», βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του. Ωστόσο, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, η ομάδα της "πόλης του φωτός" αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Γκαλάς, καθώς δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ρόμπιν Λε Προ, είχε κοινοποιήσει την Τρίτη το ενδιαφέρον της Παρί για τον έμπειρο στόπερ, με δηλώσεις που είχε κάνει στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC». «Είναι ένας παίκτης που σίγουρα αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε μαζί του», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Σήμερα, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν. Η πρόταση της Παρί για την απόκτηση του πρώην αμυντικού της Άρσεναλ, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί ή να "κοντράρει" αυτή των «πρασίνων». Είναι κατά πολύ μικρότερη. Αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος, που σύμφωνα με δημοσιεύματα Μέσων της Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον 32χρονο στόπερ. Πλέον, ο Παναθηναϊκός "φωτογραφίζεται" από τους Γάλλους ως το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του παίκτη.

Εξάλλου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Parisien», «Ο Γκαλάς ίσως να μην θέλει να γυρίσει στη Γαλλία έπειτα από το φιάσκο της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως όλα δείχνουν, ο Γκαλάς φεύγει για Ελλάδα»

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x