Stoiximan Super League

Ραντεβού για... γάμο με Ριέρα

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Αλμπερτ Ριέρα στον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ, η οποία τούς έδωσε το δικαίωμα να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, που φέρεται να επικοινώνησε με τον Λίνεν. Η επικείμενη συνάντηση θα οριστικοποιηθεί εντός της ημέρας. Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μάρκος Σένα. Παράλληλα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για τον Άλφρεντ Εντιαγέ.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει η μεταγραφή του Αλμπερτ Ριέρα στον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ, η οποία τούς έδωσε το δικαίωμα να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Η διοίκηση επιβεβαιώνει την παραπάνω πληροφορία, όμως ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει ακόμα οριστική συμφωνία, διότι περιμένουν σήμερα το έγγραφο της αγγλικής ομάδας για να έχουν και τυπικά επικυρωμένη τη συναίνεση για τη μεταγραφή.

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας αποσπάσει τη θετική απάντηση των Άγγλων, φέρονται να ήρθαν σε επαφή με την πλευρά του 28χρονου παίκτη (κάποιες πηγές αναφέρουν πως μαζί του μίλησε ο Έβαλντ Λίνεν). Μάλιστα, φήμες αναφέρουν ότι ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως οι διοικούντες την ΠΑΕ τονίζουν πως οι συζητήσεις για το οικονομικό θα γίνουν στη συνάντηση με τον μάνατζέρ του και πιθανότατα με τον ίδιο.

Η επικείμενη συνάντηση θα οριστικοποιηθεί εντός της ημέρας και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει αύριο. Το ραντεβού θα γίνει είτε στην Ισπανία, που είναι και το πιθανότερο, είτε στην Αθήνα, ενώ υπάρχει ένα ενδεχόμενο για άλλη ευρωπαϊκή πόλη (Γενεύη). Η συνάντηση θα φιξαριστεί και θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις για να πέσουν και οι υπογραφές και ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή, η οποία συνολικά θα αγγίξει τα 15 εκατ. ευρώ (μαζί με το τριετές συμβόλαιο του παίκτη και την εφορία).

Όσον αφορά τις απαιτήσεις του Ριέρα, αρχικά έχει ξεκινήσει από τα 2,2 εκατ. ευρώ, με διάθεση να πέσει στα 2 και ο οι Πειραιώτες από το 1,5. «Υπάρχουν ακόμα διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία», ειπώθηκε από τη διοίκηση.

Τελειώνει και του Σένα

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μάρκος Σένα. Χθεσινοβραδινές φήμες ανέφεραν ότι η διαφορά στο οικονομικό είναι της τάξης των 300-400.000 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο (ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει διάθεση να ανέβει σε ένα ποσό που με τα μπόνους μπορεί να ξεπερνάει το 1,5 εκατ.) και σήμερα θα υπάρξουν οι τελικές απαντήσεις στο οικονομικό και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Πάντως, ο 34χρονος μέσος έχει στείλει το μήνυμα ότι «αν βρεθεί λύση στο οικονομικό, εγώ έρχομαι».

Όσον αφορά την περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο, η διοίκηση έχει διαψεύσει ότι υπάρχει θέμα με τον 32χρονο μέσο της Μίλαν. Ωστόσο, ο μάνατζερ του παίκτη, Αντρέα ντ' Αμίκο, συντηρήσει την υπόθεση, ενώ δίνει πιθανότητες να έρθει ο πελάτης του στη Ελλάδα.

«Ενδιαφέρονται πολύ, ο Ρίνο θα δώσει πολύ μεγάλο πρεστίζ στην ομάδα και η άφιξή του θα προκαλέσει ενθουσιασμό στους οπαδούς. Απ' αυτό, όμως, μέχρι να πούμε ότι όλα είναι πολύ κοντά, υπάρχει διαφορά. Δουλεύουμε σ' αυτό, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Καθήκον μου είναι να μαζεύω τις προτάσεις και να τις αξιολογώ. Είναι πολύ σημαντικός επαγγελματίας ο Γκατούζο», δήλωσε ο Ντ’ Αμίκο στο ιταλικό skysports.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για τον Άλφρεντ Εντιαγέ της Νανσί με στόχο να τον πάρουν στην καλύτερη δυνατή τιμή. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ στους Γάλλους, αλλά εκείνοι θέλουν τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ (υποστηρίζοντας ότι και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη). Δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του 20χρονου χαφ, αν και είναι πιο πιθανό αυτό να συμβεί μόλις τελειώσει υπόθεση του Ριέρα.

Την ίδια ώρα, στα υπ’ όψιν είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος έχει προταθεί και θεωρείται καλή περίπτωση, λόγω της ηλικίας του (είναι 25 ετών) και του γεγονότος ότι είναι Έλληνας. Εν τω μεταξύ, ανάμεσα στις πολλές προτάσεις που φτάνουν κάθε μέρα στα γραφεία της ΠΑΕ συγκαταλέγεται και αυτή για τον Μαχαμαντού Ντιαρά! Η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει τον πρώην μέσο του ΟΦΗ, αλλά τον κοστολογεί πάνω από 5 εκατ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τους Πειραιώτες.

* Ενδιαφέρον για την απόκτηση (με τη μορφή δανεισμού) του Άρη Σοϊλέδη έχει εκφράσει ο Θρασύβουλος, ύστερα από την είδηση ότι ο Έβαλντ Λίνεν δεν υπολογίζει τον νεαρό μεσοεπιθετικό και πως θα ήταν καλύτερο για εκείνον να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε κάποια άλλη ομάδα.

* Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Έντερ, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο. Συγκεκριμένα, στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι η Λάτσιο θέλει να πάρει τον 24χρονο Βραζιλιάνο (με ιταλικό διαβατήριο) επιθετικό, που πέτυχε 27 γκολ σε 40 αγώνες με την Εμπολι στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αλλά πρέπει να βιαστεί, μια και τον παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός!

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x