Ιταλία

Benvenuto Sokratis!

Κι επίσημα παίκτης της Μίλαν είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού από την Τζένοα, για πέντε χρόνια με τις αποδοχές του να είναι κλιμακωτά αυξανόμενες. Στην ιστοσελίδα του συλλόγου υπάρχει ο τίτλος «Benvenuto Sokratis», δηλαδή «Καλώς ήρθες Σωκράτη», ενώ ακολουθεί ένα βιογραφικό του Μεσσήνιου άσου και η είδηση καταλήγει ως εξής: «Καλή επιτυχία Σωκράτη στη νέα σου περιπέτεια με τους ροσονέρι».

Κι επίσημα παίκτης της Μίλαν είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Οι «ροσονέρι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού από την Τζένοα, για πέντε χρόνια με τις αποδοχές του να είναι κλιμακωτά αυξανόμενες (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως).

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου υπάρχει ο τίτλος «Benvenuto Sokratis», δηλαδή «Καλώς ήρθες Σωκράτη», ενώ ακολουθεί ένα βιογραφικό του Μεσσήνιου άσου και η είδηση καταλήγει ως εξής: «Καλή επιτυχία Σωκράτη στη νέα σου περιπέτεια με τους ροσονέρι».

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής η ΑΕΚ θα βάλει στα ταμεία της 600.000 ευρώ από τη Τζένοα. Να σημειωθεί ότι οι Μιλανέζοι παραχώρησαν πλήρως τα δικαιώματα του Εναμντί Οντουαμαντί και του Ρόντνεϊ Στράσερ, ενώ έδωσαν το 50% του Τζιανμάρκο Τζιγκόνι στην Τζένοα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x