Stoiximan Super League

“Le Parisien”: «Κοντά στην έξοδο ο Κρις»

Πιο κοντά στην αποχώρηση από την Λιόν σε σύγκριση με κάθε άλλη φορά βρίσκεται ο Κρις σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής “Le Parisien”.

Πιο κοντά στην αποχώρηση από την Λιόν σε σύγκριση με κάθε άλλη φορά βρίσκεται ο Κρις σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής “Le Parisien”.

Το δημοσίευμα αυτό αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν αρκείται στο συμβόλαιο ενός έτους που του προσφέρει ο γαλλικός σύλλογος και επιθυμεί νέα συνεργασία με διάρκεια τουλάχιστον δύο ετών.

Η γαλλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι εξελίξεις αυτές φέρνουν τον Βραζιλιάνο κοντά στον Παναθηναϊκό ο οποίος προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο τριών ετών με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκ. ευρώ.

"Ο Κρις ποτέ δεν έφτασε τόσο κοντά στην πόρτα της εξόδου. Έναν χρόνο πριν την λήξη του συμβολαίου του θέλει να ανανεώσει για ακόμη δύο ενώ η Λιόν επιθυμεί την μονοετή επέκταση. Ο Παναθηναϊκός όμως, του προσφέρει ένα τριετές με μεγάλες απόδοχές!", αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει:

"Φαίνεται πως οι Αθηναίοι έχουν προτεραιότητα τον στόπερ της Λιόν και ο Γκαλάς αποτελεί εναλλακτική. Μια προσφορά για 1,5 εκ. ετησίως για τρία χρόνια προσφέρθηκε στον Κρις. Ο παίκτης που συζητάει με την Λιόν πρόσφατα δήλωσε πως θα είναι έτοιμος να φύγει αν έρθει πρόταση για ένα μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο. Τώρα ήρθε, λοιπόν η ώρα να επιλέξει", καταλήγει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x