Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός- Βόλφσμπουργκ 3-1 (Τελικό)

Την πρωταθλήτρια Γερμανίας της σεζόν 2008-09, Βόλφσμπουργκ, νίκησε ο Παναθηναϊκός με 3-1, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας. Γκάμπριελ(8’) και Ντεζάγκα (αυτ. 60’) τα τέρματα των «πράσινων». Για τους "λύκους" σκόραρε στο 38' ο Ντεζάγκα.

Την πρωταθλήτρια Γερμανίας της σεζόν 2008-09, Βόλφσμπουργκ, νίκησε ο Παναθηναϊκός με 3-1, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας. Γκάμπριελ(8’) και Ντεζάγκα (αυτ. 60’) τα τέρματα των «πράσινων». Για τους "λύκους" σκόραρε στο 38' ο Ντεζάγκα.

90' Τέλος του αγώνα

73’ Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό. Ο Δημούτσος ανετράπη –καθαρά- εντός της περιοχής από τον Μάντλουκ και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Ρουκάβινα, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Λενς για δεύτερη φορά μέσα σε 3’.

70' ΓΚΟΛ 3-1 ο Παναθηναϊκός. Ο Ρουκάβινα με διπλή κεφαλιά νίκησε τον Λενς και τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

60’ ΓΚΟΛ 2-1 ο Παναθηναϊκός με ένα πολύ εντυπωσιακό αυτογκόλ του Ντεζάγκα. Ο παίκτης των «λύκων» επιχείρησε από πολύ μακρινή απόσταση να επιστρέψει την μπάλα στον Λενς και αυτός δεν κατάφερε να την διώξει με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα.

57’ Δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου, χωρίς να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε η μπάλα να φτάσει κοντά σε κάποια από τις δύο εστίες.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

40’ Τεράστια ευκαιρία έχασαν οι «λύκοι» για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Μάντζουκιτς, έχασε ένα γκολ από… αυτά που δεν χάνονται, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι. Στην επαναφορά, ο Ντεζάγκα έπιασε ένα δυνατό σουτ, αλλά αυτό το εξουδετέρωσε ο Καρνέζης

39' Ο Ρίτερ εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά ο Καρνέζης έδιωξε την μπάλα.

38' ΓΚΟΛ 1-1 για τη Βόλφσμπουργκ. Ο Ζιανί έβγαλε μία σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί, βρισκόταν ο Ντεζάγκα ανενόχλητος και με δυνατό σουτ στη κλειστή γωνία του Καρνέζη έφερε την ισορροπία στο ματς.

26’ Προσπαθούν να απαντήσουν οι παίκτες της Βόλσφμπουργκ στο γκολ του Γκάμπριελ, αλλά μέχρι στιγμής οι «πράσινοι» έχουν κλείσει καλά τους διαδρόμους προς την εστία του Καρνέζη. Οι «λύκοι» Ντζέκο και Σίσερο άλλαξαν μερικές πάσες, αλλά όταν έφτασαν κοντά στην περιοχή, οι παίκτες του «τριφυλλιού» τους έκλεψαν -με σχετική ευκολία- την μπάλα.

15' Κίτρινη κάρτα στον Ντζέκο για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαρίνο

8’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Παναθηναϊκός. Ο Γκάμπριελ, ύστερα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και αφού ζάλισε τους αμυντικούς της γερμανικής ομάδας με τις προσποιήσεις του, έστειλε την μπάλα με ασύλληπτο σουτ στο αριστερό «γάμα» του Χιτς!

3’ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Πετρόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Χιτς, αλλά ο τερματοφύλακας της Βόλφσμπουργκ έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε την μπάλα.

1' Έναρξη του αγώνα

-Ο Σίσε και ο Γκοβού, όπως επίσης και οι υπόλοιποι διεθνείς του «τριφυλλιού» που δεν θα αγωνιστούν σήμερα, αφού ήπιαν τον καφέ τους στην καφετέρια του γηπέδου, κατευθύνονται σιγά-σιγά προς τη μία και μοναδική εξέδρα για να παρακολουθήσουν το ματς.

-Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο που είχε πραγματοποιηθεί το φιλικό της ΑΕΚ με τη Σβατς την Παρασκευή. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο γήπεδο, σε μία καταπληκτική τοποθεσία στο Κιτσμπούχελ.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Καρνέζης (46' Γκαλίνοβιτς), Μπίαρσμιρ, Σαριέγκι, Καντέ, Μελίσσης, Μαρίνος, Σιμάο, Γκάμπριελ (61' Μαυρίας), Λέτο (61' Ρουκάβινα), Κλέιτον(61' Δημούτσος) και Πετρόπουλος (69' Σταμπολζίεφ).

Βόλφσμπουργκ (Στιβ Μακ Λάρεν): Χιτς (46' Λενς), Σέφερ, Σίσερο, Ντζέκο, Ζιανί, Τζόνσον, Μάντζουκιτς, Ρίτερ, Ντεζάγκα, Μάντλουνγκ, Βαρζάλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x