Stoiximan Super League

Γύρισαν «φορτσάτοι»

Η αισιοδοξία από τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια ήταν εμφανή κατά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ από το Ζέεφελντ της Αυστρίας. Το βασικό στάδιο ολοκληρώθηκε, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και πλέον η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία, ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων.

Η αισιοδοξία από τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια ήταν εμφανή κατά την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ από το Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Το βασικό στάδιο ολοκληρώθηκε, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος και πλέον η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία, ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός και οι παίκτες του δούλεψαν πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης ακολουθώντας ένα βαρύ πρόγραμμα. Παράλληλα όμως το βάρος έπεσε και στην τακτική, κάτι που φάνηκε και μέσα από τα τρία φιλικά που έδωσε η ομάδα, έχοντας ισάριθμες νίκες, χωρίς να δεχθεί κάποιο τέρμα. Το καλό ποδόσφαιρο που απέδωσε κατά διαστήματα στα φιλικά της η «Ένωση», δημιουργεί πολλές προσδοκίες για την φετινή σεζόν.

Άπαντες έκαναν λόγο για το πολύ καλό κλίμα που υπήρχε στα αποδυτήρια, αλλά και για την ηγετική παρουσία των Λυμπερόπουλου και Δέλλα, οι οποίοι, μαζί με τον Παντελή Καφέ, ανέλαβαν να βάλουν στο κλίμα τους «νέους» παίκτες. Όλα τα παραπάνω στοιχεία ξεχώρισαν και έφεραν ένα κύμα αισιοδοξίας για την νέα ΑΕΚ.

Πλέον μετά το «χτίσιμο» στην Αυστρία θα μπουν και οι τελευταίες πινελιές τόσο στα φιλικά που θα ακολουθήσουν στην Αυστραλία, αλλά και στις επόμενες προπονήσεις. Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα αναχωρήσει και πάλι την Πέμπτη για την μακρινή Αυστραλία, όπου θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες, ενώ με την επιστροφή της θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x