Stoiximan Super League

Είναι του Θρύλου!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Άλμπερτ Ριέρα. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 οι μάνατζερ του Ισπανού μεσοεπιθετικού έδωσαν τα χέρια με τους εκπροσώπους των «ερυθρολεύκων» μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις στο δεύτερο ραντεβού που είχαν οι δύο πλευρές την Τρίτη.

Την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει για τα επόμενα χρόνια ο Άλμπερτ Ριέρα. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 οι μάνατζερ του Ισπανού μεσοεπιθετικού έδωσαν τα χέρια με τους εκπροσώπους των «ερυθρολεύκων».

Μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη αυτή έπαιξε το δεύτερο ραντεβού που είχαν οι δύο πλευρές μέσα σε διάστημα λίγο ωρών.

Μετά από την πρώτη συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» με τους μάνατζερ του Ριέρα είχε προκύψει μια διαφορά περίπου 500.000 ευρώ. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα.

Σε αυτή τη συνάντηση το «παρών» έδωσε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» απέσπασε το «ΝΑΙ» της πλευράς του παίκτη κάνοντας πραγματικότητα τις υποσχέσεις του για ενδυνάμωση της ομάδας.

Ο παίκτης πρόκειται να υπογράψει με τον Ολυμπιακό συμβόλαιο με διάρκεια τριών ετών και με προοπτική ανανέωσης για άλλον έναν χρόνο. Οι ετήσιες αποδοχές του παίκτη θα ξεπεράσουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Το συνολικό κόστος της μεταγραφής αυτής για τον Ολυμπιακό θα ξεπεράσει τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε βίντεο με τον Ριέρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x