Stoiximan Super League

Φουλάρει και για Γκατούζο!

Μετά από το «κλείσιμο» της μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα, στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να μην μείνουν εκεί για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι άμεσοι συνεργάτες του προσπαθούν να φέρουν στον Πειραιά άλλον έναν μεγάλο παίκτη, τον Τζενάρο Γκατούζο, με τις πιθανότητες -αυτή τη χρονική στιγμή- να είναι αρκετές για την ευτυχή κατάληξη του θέματος.

Μετά από το «κλείσιμο» της μεταγραφής του Άλμπερτ Ριέρα, στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να μην μείνουν εκεί για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να προσφέρει άλλη μια μεγάλη χαρά στους οπαδούς της ομάδας. Πώς; Με την απόκτηση του Τζενάρο Γκατούζο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» και οι άμεσοι συνεργάτες του, βρίσκονται σε επαφές για να μπορέσουν να ντύσουν στα χρώματα της ομάδας και τον Ιταλό μέσο, με τις πιθανότητες για να συμβεί κάτι τέτοιο να είναι αρκετές.

Πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να προσπαθούν να κάνουν άλλη μια υπέρβαση.

Εξελίξεις στο ζήτημα αυτό ενδέχεται να υπάρξουν στις επόμενες ημέρες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x