Ελλάδα

Προβάρει τα πράσινα ο Σχορτσανίτης

Κάθε μέρα που περνάει, Πανααθηναϊκός και Σοφοκλής Σχορτσανίτης έρχονται όλο και πιο κοντά. Οι πρωταθλητές Ελλάδος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 4.1 εκατομμυρίων ευρώ για τριετές συμβόλαιο στον «Big Sofo» και όλα δείχνουν πως εντός των επόμενων ημερών θα έχει κλείσει οριστικά το θέμα και ο διεθνής σέντερ θα φοράει από του χρόνου πράσινα. .

Κάθε μέρα που περνάει, Πανααθηναϊκός και Σοφοκλής Σχορτσανίτης έρχονται όλο και πιο κοντά. Οι πρωταθλητές Ελλάδος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 4.1 εκατομμυρίων ευρώ για τριετές συμβόλαιο στον «Big Sofo» και όλα δείχνουν πως εντός των επόμενων ημερών θα έχει κλείσει οριστικά το θέμα και ο διεθνής σέντερ θα φοράει από του χρόνου πράσινα. Κοντά και σε ένα πολύ μεγάλο ταλέντο οι πρωταθλητές.


Οι Κλίπερς φαίνεται να έχουν βγει οριστικά από τη μέση ενώ και στον Ολυμπιακό η πόρτα έχει κλείσει οριστικά για τον 25χρονο σέντερ.

Ο διεθνής σέντερ δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα είδε και έζησε στις ΗΠΑ, αλλά το ίδιο μάλλον συνέβη και με τους ανθρώπους των Λος Άντζελες Κλίπερς, οι οποίοι περίμεναν πολλά περισσότερα από τον «Big Sofo». Αυτό σημαίνει πως το άλμα στο ΝΒΑ δεν θα γίνει ούτε και φέτος από τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον παίκτη και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να τον αποκτήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x