Ελλάδα

Τι τρέχει με Βασιλόπουλο;

Μυστήριο καλύπτει τον τραυματισμό του Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τη σχέση του με τον Ολυμπιακό. Καμία από τις δύο πλευρές δεν αναφέρει δημόσια κάτι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο παίκτης και πόσο καιρό θα τον κρατήσει εκτός δράσης. Δεν περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν ο 26χρονος άσος. Λεπτομέρειες για την ανακοίνωση του Μπιέλιτσα. Τι γίνεται με ψηλό και οι φήμες για Πρίντεζη.

Μυστήριο καλύπτει τον τραυματισμό του Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τη σχέση του με τον Ολυμπιακό. Καμία από τις δύο πλευρές δεν αναφέρει δημόσια κάτι για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο παίκτης και πόσο καιρό θα τον κρατήσει εκτός δράσης.

Ο φόργουορντ από τον Πύργο δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση του και προ ημερών ανακοινώθηκε πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ και θα συνεχίσει θεραπείες. Ο παίκτης, που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού ταλαιπωρείται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που μπορεί και θέλει, δεν επιθυμεί τη λύση του χειρουργείου.

Τα ερωτηματικά για το πότε και αν θα είναι σε θέση να προσφέρει ο 26χρονος άσος και πάλι τις υπηρεσίες του υποχρεώνουν τον Ολυμπιακό να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αυτόν. Στο ρόστερ θα διατηρηθεί ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί παίκτης για τη θέση «3».

Στο μεταξύ, λεπτομέρειες απομένουν για την ανακοίνωση της απόκτησης του Νεμάνια Μπιέλιτσα. Ο 22χρονος φόργουορντ έχει συμφωνήσει σε όλα, ενώ Ερυθρός Αστέρας, Μπενετόν Τρεβίζο και Ολυμπιακός ρυθμίζουν κάποια ζητήματα για το συμβόλαιό του.

Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση ψηλού, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τον Ρόμπερτ Άρτσιμπαλντ και ψάχνει μία πιο ποιοτική λύση. Ο Ντέιβιντ Άντερσεν (που παίζει περισσότερο ως «4») και ο Μπονιφάς Εντόνγκ είναι εξαιρετικές επιλογές, αλλά δεσμεύονται με συμβόλαιο από Ρόκετς και Μπαρτσελόνα και οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν.

Φήμες ήθελαν τον Ολυμπιακό να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τον Γιώργο Πρίντεζη, αν η Ουνικάχα Μάλαγα θελήσει να ξεφορτωθεί το βαρύ του συμβόλαιο (πάνω από 1 εκατ. ευρώ το χρόνο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x