Stoiximan Super League

«Όχι» του Παναθηναϊκού στην πρόταση Πατέρα

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πρόταση του πρώην προέδρου της ομάδας, Νικόλα Πατέρα, ο οποίος προσφέρθηκε να καλύψει την οικονομική διαφορά, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Γουίλιαμ Γκαλάς. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γόντικας με επιστολή του, αντιπροτείνει εάν θέλει να βοηθήσει το σύλλογο να βάλει αυτά τα χρήματα με τη μορφή χορηγίας. «» η θέση Πατέρα.

Αρνητική ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πρόταση του πρώην προέδρου της ομάδας, Νικόλα Πατέρα, ο οποίος προσφέρθηκε να καλύψει την οικονομική διαφορά, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Γουίλιαμ Γκαλάς. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γόντικας με επιστολή του, αντιπροτείνει εάν θέλει να βοηθήσει το σύλλογο να βάλει αυτά τα χρήματα με τη μορφή χορηγίας. «Όχι χορηγία, μόνο τον Γκαλάς» η θέση Πατέρα.

Ο Νικόλας Πατέρας είχε προτείνει να καλύψει ο ίδιος τα περίπου 500.000 ευρώ για κάθε έτος συνεργασίας που χώριζαν τον Παναθηναϊκό από τον Γάλλο αμυντικό, ώστε να τελειώσει η υπόθεση για τους «πράσινους». Από την ΠΑΕ όμως, δεν είδαν θετικά αυτήν την κίνηση και μέσω της επιστολής Γόντικα, προτρέπουν τον κ. Πατέρα να δείξει το ενδιαφέρον του για το σύλλογο μέσω της διαδικασίας που ακολουθείται για τις χορηγίες.

Η επιστολή του Δημήτρη Γόντικα:

«Αγαπητέ Νίκο,

Με δεδομένη την αγάπη σου για την ομάδα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω θερμά για την προσφορά σου αυτή. Σε κάθε περίπτωση όμως, για λόγους τυπικούς αλλά και ουσιαστικούς, το ποσό των 500.000 ευρώ για 3 χρόνια, το οποίο επιθυμείς να συνεισφέρεις, μπορεί να λάβει τη μορφή χορηγίας, που θα είναι ευπρόσδεκτη και σημαντική για την ομάδα, εφόσον έχεις αποφασίσει να μην συμμετάσχεις στην επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. Τόσο εγώ όσο και ο Φάνης Βουτσαράς είμαστε στη διάθεσή σου για να συζητήσουμε περαιτέρω το ζήτημα αυτό
».

Διαβάστε εδώ την απάντηση του Νικόλα Πατέρα.

*Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ και επίσημα ότι ήρθε σε συμφωνία με την Μποταφόγκο για την παραχώρηση του Μαρσέλο Μάτος στη Βραζιλιάνικη ομάδα για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» γνωστοποίησε την απόκτηση για ένα χρόνο ως δανεικού του Ντάνιελ Φερνάντεζ από την Μπόχουμ και τη συμφωνία με τον Γιώργο Ιωαννίδη, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x