Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός-Γουέστ Χαμ 0-1 (Τελικό)

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την αγγλική Γουέστ Χαμ, στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr! Δεύτερο ημίχρονο στο ματς, 1-0 το σκορ, προηγούνται οι Λονδρέζοι.

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την αγγλική Γουέστ Χαμ, στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr! Δεύτερο ημίχρονο στο ματς, 1-0 το σκορ, προηγούνται οι Λονδρέζοι. Οι 11 του Παναθηναϊκού: Καρνέζης (46' Γκαλίνοβιτς), Σπυρόπουλος (61' Βύντρα), Μπιάρσμιρ (46' Σεϊταρίδης), Σαριέγκι, Μελίσης, Μαρίνος, Σιμάο, Κλέιτον (46' Νίνης), Γκάμπριελ (46' Δημούτσος), Ρουκάβινα (61' Πετρόπουλος), Λέτο (67' Μαυρίας).

90' Λήξη του αγώνα

85' Χωρίς κάποια αξιόλογη φάση το παιχνίδι, με τη βροχή να έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

70' Σαφέστατη η υπεροχή του Παναθηναϊκού, με τον Νίνη να έχει δώσει ακόμη περισσότερη φρεσκάδα στην ομάδα του με την είσοδό του στο παιχνίδι. Οι «πράσινοι», όμως, δεν μπορούν να φανούν απειλητικοί.

67' Εκτός ο Λέτο, μέσα ο νεαρός Μαυρίας.

61' Εκτός οι Ρουκάβινα και Σπυρόπουλος, μέσα ο Βύντρα και ο Πετρόπουλος, αντίστοιχα.

46' Ο Γκαλίνοβιτς πέρασε στη θέση του Καρνέζη. Στον αγωνιστικό χώρο για τον Παναθηναϊκό έχουν περάσει επίσης ο Σεϊταρίδης στη θέση του Μπιάρσμιρ, ο Δημούτσος αντί του Γκάμπριελ και ο Νίνης στη θέση του Κλέιτον

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

41' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ Σκόρερ ο Χιτσλσμπέργκερ, που δέχθηκε την πάσα από χτύπημα φάουλ του Μπόα Μόρτε, η μπάλα κόντραρε και σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Καρνέζη.

32' Ωραία προσπάθεια από τον Λέτο, που κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα περνά αρκετά μέτρα άουτ.

30' Μίση ώρα στον αγώνα, με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζεται πολύ «δεμένος». Κοντά οι γραμμές, οι παίκτες μαρκάρουν πολύ σωστά, με τα δύο αμυντικά χαφ, τους Μαρίνο και Σιμάο να «καθαρίζουν» την όποια απειλή, πριν αυτή φτάσει στην άμυνα.

24' Ευκαιρία για τους «πράσινους». Εκτέλεση φάουλ του Λέτο, η μπάλα χτυπάει στο τοίχος, βρίσκει στον Κλέιτον και παρά λίγο να καταλήξει στα δίχτυα!

11' Δυνατό σου του Χιτσλσμπέργκερ, εντυπωσιακή απόκρουση του Καρνέζη, που έδιωξε σε κόρνερ.

- Τρία πανό έχουν αναρτήσει οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρίσκονται στο Κιτζμπούελ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. «Τζίγκερ, πούλα και π...ο», «Πατέρα μόνο εσύ», «Έξω οι τσάτσοι», αναφέρουν αυτά.

- Με το νούμερο 22 αγωνίζεται ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας, ο Πορτογάλος Μανουέλ Ντα Κόστα.

6' Σέντρα του Σπυρόπουλου από αριστερά, ο Ρουκάβινα προσπάθησε να πλασάρει, αλλά δεν πρόλαβε και η μπάλα πέρασε άουτ.

5' Δυνατά έχει μπει ο Παναθηναϊκός στον αγώνα.

2' Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κλέιτον από πλάγια, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Στεχ.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι 11 του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Μελίσης, Μαρίνος, Σιμάο, Κλέιτον, Γκάμπριελ, Ρουκάβινα, Λέτο.

19:10 Βρέχει καταρρακτωδώς στην Αυστρία, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να προσπαθούν να στήσουν ένα πρόχειρο σκέπαστρο στην εξέδρα, ώστε να προστατευτούν οι δημοσιογράφοι και οι οπαδοί. Εξετάζεται ακόμη και το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα λόγω της έντονης βροχόπτωσης!

19:15 Περίπου 30 άτομα (ομογενείς), που ήρθαν από τη Φρανκφούρτη, βρίσκονται στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x