Ελλάδα

Οριστικά «πράσινος» ο Μάριτς!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Άλεξ Μάριτς. Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ντράγκαν Τόντοριτς, επιβεβαίωσε στον σερβικό Τύπο την πώληση του 26χρονου σέντερ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας! «Λόγω της πρότασης του Παναθηναϊκού, της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου μας, αλλά και της επιθυμίας του παίκτη να αλλάξει περιβάλλον αυτή τη χρονιά, αποφασίσαμε να τον παραχωρήσουμε», δήλωσε.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Άλεξ Μάριτς. Ο αθλητικός διευθυντής της Παρτιζάν, Ντράγκαν Τόντοριτς, επιβεβαίωσε στον σερβικό Τύπο την πώληση του 26χρονου σέντερ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας!

«Με μεγάλη μας λύπη γνωστοποιούμε ότι ο Άλεξ Μάριτς δεν θα αγωνίζεται στην ομάδα μας την ερχόμενη περίοδο. Λόγω της πρότασης του Παναθηναϊκού, της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου μας, αλλά και της επιθυμίας του παίκτη να αλλάξει περιβάλλον αυτή τη χρονιά, αποφασίσαμε να τον παραχωρήσουμε», δήλωσε.

Η Παρτιζάν αναμένεται να εισπράξει ένα ποσό μεταξύ 650-800 χιλ. ευρώ, ενώ ο παίκτης, που είχε 14,6 πόντους και 8,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα την περασμένη περίοδο, θα υπογράψει για δύο χρόνια. Η ένταξή του στην προετοιμασία θα καθυστερήσει λόγω της συμμετοχής του με την Αυστραλία στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η απόκτηση του Μάριτς δεν συνεπάγεται και την εγκατάλειψη της υπόθεσης του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ωστόσο πλέον είναι σαφές πως οι πρωταθλητές δεν «καίγονται» για τον 25χρονο Έλληνα σέντερ που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x