Γενικά

«Αντίο» από Μαραντόνα

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο «τιμόνι» της εθνικής Αργεντινής ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο «πίμπε ντ’ όρο» συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Χούλιο Γροντόνα για να συζητήσουν το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών και διαφώνησαν σε σημαντικά σημεία...

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο «τιμόνι» της εθνικής Αργεντινής ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο «πίμπε ντ’ όρο» συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Χούλιο Γροντόνα για να συζητήσουν το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου δύο ώρες με τις δύο πλευρές να διαφωνούν σε κύρια σημεία. Αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να αποχωρούν από διαφορετικές εξόδους με σκυμμένα κεφάλια και ο Τύπος της χώρας να κάνει λόγο για αποχώρηση του Ντιέγκο Μαραντόνα από τον πάγκο της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαφωνίες που –όπως όλα δείχνουν- θα οδηγήσουν στο διαζύγιο έχουν να κάνουν με την στελέχωση του προπονητικού επιτελείου της εθνικής Αργεντινής. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χούλιο Γροντόνα ζήτησε την αποχώρηση ορισμένων μελών και την αντικατάστασή τους με άλλα άτομα. Κάτι που ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν ήθελε καν να το ακούσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x