Stoiximan Super League

«Με το δεξί»

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την μεγάλη αναμέτρηση με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα κάνουν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας με τον Παύλο Δερμιτζάκη να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να καταλάβουν τη μεγάλη σημασία της αυριανής αναμέτρησης και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη νέα αγωνιστική σεζόν. Σε έντονους ρυθμούς γυμνάστηκαν οι Βιεϊρίνια, Σορλέν και Ίβιτς.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην Ολλανδία. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικά αποτέλεσμα με τον Παύλο Δερμιτζάκη να ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να καταλάβουν τη μεγάλη σημασία της αυριανής αναμέτρησης και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Ο Άγιαξ έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες. Εμείς δουλέψαμε πάνω σε αυτά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε. Τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε χθες ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» κατά την αναχώρηση της αποστολής από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε στους παίκτες του και το απόγευμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μεγάλο στοίχημα για τον Έλληνα προπονητή είναι να τονώσεις το ηθικό των παικτών του το οποίο μετά από τα κακά αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν είναι σε καλό επίπεδο.

Προπονήθηκαν οι τρεις

Το καλό που «βγήκε» μετά από τη χθεσινή συνάντηση ήταν οι τρεις παίκτες που προπονήθηκαν σε έντονους ρυθμούς. Οι Βιεϊρινια, Σορλέν και Ίβιτς δεν ένιωσαν ενοχλήσεις και –πλέον- οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να γυμναστούν και πάλι κανονικά και να αγωνιστούν κανονικά την Τετάρτη.

Το πρόγραμμα

10.30: Προπόνηση του Άγιαξ σε γειτονικό γήπεδο του «Άμστερνταμ Αρίνα». Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους από τις 11.30.

12.00: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Άγιαξ, Μάρτιν Γιόλ.

20.30: Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης.

21.45: Προπόνηση του ΠΑΟΚ στο «Άμστερνταμ Αρίνα».

Καυτή ατμόσφαιρα

Περισσότερα από 16.000 εισιτήρια έχουν προπωληθεί για τον αυριανό αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες η χωρητικότητα θα αγγίξει το 70% των 51.715 καθισμάτων του «Άμστερνταμ Αρίνα».

Γρίφος με Σουάρες

Μεγάλο ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του Λουίς Σουάρες στον αυριανό αγώνα. Ο Ουρουγουανός επιθετικός επέστρεψε την Κυριακή στην Ολλανδία και χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Άγιαξ. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σουάρες στον αυριανό αγώνα καθώς ο Γιολ δεν θέλει να χρησιμοποιεί παίκτες που δεν είναι απόλυτα έτοιμοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x