Στίβος

Καλή αρχή!

Άκρως επιτυχημένο ήταν το ξεκίνημα των Ελλήνων αθλητών στο 20ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Βαρκελώνης. Οι Δημήτρης Γράβαλος και Πέτρος Κυριακίδης πέρασαν στα ημιτελικά των 400μ. το αφιέρωμα του www.sport-fm.gr.

Άκρως επιτυχημένο ήταν το ξεκίνημα των Ελλήνων αθλητών στο 20ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Βαρκελώνης. Οι Δημήτρης Γράβαλος και Πέτρος Κυριακίδης πέρασαν στα ημιτελικά των 400μ. Δείτε το πρόγραμμα της σημερινής, πρώτης, ημέρας της διοργάνωσης. Διαβάστε το αφιέρωμα του www.sport-fm.gr.

Καλή αρχή με Γράβαλο

Επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Βαρκελώνη. Ο Δημήτρης Γράβαλος με χρόνο 46.56 κατέκτησε την 4η θέση στη δεύτερη προκριματική σειρά των 400μ και προκρίθηκε στον ημιτελικό του αγωνίσματος. Ο πρωταθλητής των 400μ πήγε στην πρωτεύουσα της Καταλονίας με χρόνο 46.35.

Πρόκριση και για Κυριακίδη

Στον ημιτελικό των 400μ προκρίθηκε και ο Πέτρος Κυριακίδης ο οποίος μπορεί να τερμάτισε στην πέμπτη (5η) θέση της πέμπτης προκριματικής σειράς, αλλά πήρε το «εισιτήριο» χάρη στον χρόνο του. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε με χρόνο 46.65, έναν από τους καλύτερους στα προκριματικά και πλέον θα αγωνιστεί το απόγευμα στα ημιτελικά.

Οι ελληνικές συμμετοχές

Μετά από τους Γράβαλο και Κυριακίδη, στη μάχη στις 20.10 ρίχνεται η Έλενα Φιλάνδρα στα 800μ, με μια αρκετά δύσκολη αποστολή.
Στις 21.10 αρχίζουν τα προκριματικά του τριπλούν με την συμμετοχή δύο Ελλήνων αθλητών, του Δημήτρη Τσιάμη και του Νίκου Φράγκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x