Stoiximan Super League

Τέλος ο Ρουκάβινα, παίρνουν σειρά άλλοι δύο

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η παραχώρηση του Άντε Ρουκάβινα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Από την πώληση του Κροάτη επιθετικού, ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 800.000 ευρώ, ενώ θα διατηρήσει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης του 24χρονου παίκτη. Στην πόρτα της εξόδου οι Γκαλίνοβιτς και Μελίσσης.

Ανακοινώθηκε κι επίσημα η παραχώρηση του Άντε Ρουκάβινα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Από την πώληση του Κροάτη επιθετικού ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στα 800.000 ευρώ, ενώ θα διατηρήσει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης του 24χρονου παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες 20%. Ο Ρουκάβινα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο και θα αμείβεται με 700.000 ευρώ τον χρόνο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή Άντε Ρουκάβινα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Παίρνουν σειρά άλλοι δύο

Οι Μάριο Γκαλίνοβιτς και Χρήστος Μελίσσης ειδοποιήθηκαν από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Μετά την απόκτηση του Ντάνιελ Φερνάντεζ ήταν βέβαιο πως θα ζητηθεί από τον Κροάτη τερματοφύλακα να βρει νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Από την άλλη, ο Έλληνας αμυντικός πήρε μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «πρασίνων» στην Αυστρία, αλλά δεν ικανοποίησε τον Νίκο Νιόπλια.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x