Στίβος

Στον τελικό ο Μπανιώτης

Ο Κώστας Μπανιώτης επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται αυτό το διάστημα. Ο Έλληνας πρωταθλητής του ύψους πήρε την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Βαρκελώνης, περνώντας τα 2.26 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια, κάτι που του έδωσε τη δεύτερη θέση στην αντίστοιχη προκριματική σειρά. στον τελικό του τριπλούν ο Τσιάμης.

Ο Κώστας Μπανιώτης επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται αυτό το διάστημα. Ο Έλληνας πρωταθλητής του ύψους πήρε την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Βαρκελώνης, περνώντας τα 2.26 μ. με τη δεύτερη προσπάθεια, κάτι που του έδωσε τη δεύτερη θέση στην αντίστοιχη προκριματική σειρά, πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του κλειστού, τον Ρώσο Ιβάν Ούκοφ, που πέρασε το ίδιο ύψος με την πρώτη προσπάθεια. Ακολούθησαν στη σειρά ο Σουηδός Λίνους Θόρνμπλαντ με το ίδιο ύψος και ο Βρετανός Τομ Πάρσονς με 2.23, που, επίσης, πήραν το «εισιτήριο».

Ο Μπανιώτης πήρε την έκτη θέση στο σύνολο, ενώ το όριο πρόκρισης ήταν στο 2.28.

Από το πρώτο γκρουπ, προκρίθηκαν στον τελικό ο Ρώσος Αλεξάντερ Σούστοφ, ο Ιταλός Μαρκο Φασσινότι, ο Ρώσος Αλεξέι Ντμίτρικ, ο Τσέχος Γιάροσλαβ Μπάμπα, ο Βρετανός Μάρτιν Μπέρναρντ, ο Ουκρανός Ολεξάντρ Νάρτοφ, ο Σλοβάκος Πέτερ Χόρακ και ο Πολωνός Σιλβέστερ Μπέντναρεκ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x