Stoiximan Super League

Αποφασίζει ο Ζιλμπέρτο!

Σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι το απόγευμα θα κάθονται οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού και οι οπαδοί των "πρασίνων", περιμένοντας την απόφαση του Ζιλμπέρτο Σίλβα για το μέλλον του στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη χώρα του, στην οποία θα αποκαλύψει τα σχέδιά του, μετά την πρόταση που έχει κάνει η Φλαμένγκο στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι το απόγευμα θα κάθονται οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού και οι οπαδοί των "πρασίνων", περιμένοντας την απόφαση του Ζιλμπέρτο Σίλβα για το μέλλον του στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη χώρα του, στην οποία θα αποκαλύψει τα σχεδιά του, μετά την πρόταση που έχει κάνει η Φλαμένγκο στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Ακόμη δεν έχει διαρρεύσει τίποτα στη «χώρα του καφέ» για την στάση του, αν και δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι ο Ζιλμπέρτο έχει αποφασίσει να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Στη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Ζιλμπέρτο επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, καθώς θεωρεί ότι έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Τι προτείνει η Φλαμένγκο

Κλειστό συμβόλαιο δύο ετών προτείνει στον Ζιλμπέρτο Σίλβα η Φλαμένγκο, χωρίς ακόμη όμως να έχουν γίνει γνωστές οι οικονομικές λεπτομέρειες.

Τα ανταλλάγματα για τον Παναθηναϊκό

Η Φλαμένγκο πρότεινε στον Παναθηναϊκό να αφήσει ελεύθερο τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ζήτησε τα δικαιώματα του Κλέιτον και το 60% αυτών του Ντέιβιντ.

Για αυτά προσφέρει τα δικαιώματα του Κλέμπερσον (μέσος), ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του Γκιουλέρμε Καμάτσο (μέσος) και τον αριστερό μπακ Τζόρμπισον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x