Stoiximan Super League

«Εξαφάνισαν» τα εισιτήρια!

Εισιτήρια τέλος για τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στη Τούμπα. Το αποτέλεσμα του αγώνα της Τετάρτης στο Άμστερνταμ (1-1), άνοιξε την όρεξη των οπαδών του ΠΑΟΚ που βλέπουν την ομάδα τους να βρίσκεται κοντά στο να αποκλείσει έναν δυνατό αντίπαλο.

Εισιτήρια τέλος για την επαναληπτική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στη Τούμπα. Το αποτέλεσμα του αγώνα της Τετάρτης στο Άμστερνταμ (1-1), άνοιξε την όρεξη των οπαδών του ΠΑΟΚ που βλέπουν την ομάδα τους να βρίσκεται κοντά στο να αποκλείσει έναν μεγάλο αντίπαλο.

Οι οπαδοί του «δικεφάλου του βορρά» φημίζονται για την «τρέλα» τους και η αγωνιστική παρουσία της ομάδας, τους έδωσε την ελπίδα για μια πετυχημένη σεζόν μετά από μια σειρά άσχημων φιλικών.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα στην οποία αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν ΟΛΑ τα εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ – AFC AJAX για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010 στις 21.45 στο γήπεδο της Τούμπας».

Όσοι… πρόλαβαν, θα παραβρεθούν την προσεχή Τετάρτη στην Τούμπα. Οι υπόλοιποι φίλοι του «δικεφάλου» θα πρέπει να αρκεστούν στην τηλεοπτική μετάδοση.

Διαβάστε εδώ για την αποθεωτική υποδοχή του κόσμου στην αποστολή της ομάδας τα ξημερώματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x