Stoiximan Super League

Παρουσιάζεται ο Μπουμσόνγκ!

Ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ έφτασε χθες στην Αθήνα και σήμερα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Λιόν με την παρουσιάσή του στους εκπροσώπους του Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Νωρίτερα ο παίκτης θα έχει υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Πότε θα είναι το ντεμπούτο του με τα "πράσινα"... Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση Κωνσταντόπουλου - Γιαννακόπουλου.

Ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ έφτασε χθες στην Αθήνα και σήμερα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Λιόν με τα τυπικά θέματα. Αρχικά, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Εκεί στις 16.00 θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου και θα κάνει γνωστές τις σκέψεις του για τη νέα του ομάδα.

Ο Μπουμσόνγκ δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην Αμερική, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία του «τριφυλλιού», αλλά θα ενσωματωθεί αργότερα.

Το ντεμπούτο...

Ο Μπουμσόνγκ είναι σε καλή κατάσταση καθώς συμμετείχε στην προετοιμασία της Λιόν. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα αναχωρήσει την Κυριακή για τον Καναδά. Εκεί να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας. Εκτιμάται ότι δύσκολα θα αγωνιστεί στο φιλικό με την Ίντερ τα ξημερώματα της Τετάρτης. Έτσι, το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα υπολογίζεται στην φιλική αναμέτρηση με την Μίλαν τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου.

«Μακριά από όσους είναι εναντίον του Παναθηναϊκού»

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκου Κωνσταντόπουλου με τον Παύλο Γιαννακόπουλο. «Ευχαριστημένος ο Νιόπλιας από τις μεταγραφές», τόνισε ο κ. Κωνσταντόπουλος, «…ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα», τα λόγια του κ. Γιαννακόπουλου, που σε ερώτηση για την κριτική που έχει γίνει στην επιλογή Κωνσταντόπουλου για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ πρόσθεσε ότι θα είναι μακριά από όποιον είναι εναντίον του Παναθηναϊκού.

Ζήτησα τη γνώμη του για τα θέματα της ΠΑΕ και με χαρά μου ακούω πάντα την άποψη και τη συμβουλή του. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι πάντα ο Παναθηναϊκός να ξεχωρίζει μέσα στο γήπεδο, στην κοινωνία να έχει ένα διαφορετικό μοντέλο και δραστηριότητα επιχειρηματική και αγωνιστική», δήλωσε ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τις μεταγραφές πρόσθεσε:

«Πήγα το μεσημέρι στην Παιανία και μίλησα με τον Νίκο Νιόπλια που είναι ευχαριστημένος από την προετοιμασία και όλα θα πάνε καλά. Ο προπονητής είναι χαρούμενος για τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας».

«Ήρθα να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Ανεξάρτητα από το ποιος θα διοικήσει τον Παναθηναϊκό, πρέπει ο κόσμος πάντα να είναι δίπλα του. Εγώ είμαι πάντα Παναθηναϊκός και όποιος είναι κοντά στην ομάδα θα με έχει δίπλα του. Όποιος, όμως, είναι εναντίον του, θα με έχει μακριά του», δήλωσε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, όταν ρωτήθηκε για την κριτική που έχει γίνει στην επιλογή Κωνσταντόπουλου για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ. Ο κ. Γιαννακόπουλος, εξάλλου, ρωτήθηκε και για τις μεταγραφές και αρκέστηκε να πει: «Είναι εδώ οι κατάλληλοι άνθρωποι για να τους ρωτήσετε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x