Στίβος

Όγδοη η Στεργίου

Ότι μπορούσε έκανε η Τόνια Στεργίου στον τελικό του ύψους γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Βαρκελώνης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε την όγδοη θέση, με άλμα στα 1.92, το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει στην τρίτη της προσπάθεια, ισοφαρίζοντας την κορυφαία φετινή της επίδοση από τον προκριματικό του αγωνίσματος. «...θέλω να ''γράψει'' μία πολύ καλή επίδοση ρε γαμώτο», είπε η Στεργίου, μετά τον αγώνα της, που δήλωσε παρά πολύ ευχαριστημένη από την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ότι μπορούσε έκανε η Τόνια Στεργίου στον τελικό του ύψους γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Βαρκελώνης. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε την όγδοη θέση, με άλμα στα 1.92, το οποίο κατάφερε να ξεπεράσει στην τρίτη της προσπάθεια, ισοφαρίζοντας την κορυφαία φετινή της επίδοση από τον προκριματικό του αγωνίσματος. Όμως, στη συνέχεια δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 1.95, στο οποίο απέτυχε τρεις φορές, έχοντας ατομική επίδοση 1.97, τη δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα.

«Το έχω ξαναπεί. Το ύψος είναι ψυχολογικό αγώνισμα. Είχα "κολλήσει", ενώ ήμουν πολύ καλά σωματικά. Είχα "κολλήσει" σε μια μετριότητα. Παρόλο που σήμερα πήδηξα με το μυαλό, δεν μπόρεσα να πάω παραπάνω, αλλά με ψύξη και πρόβλημα στο πόδι μου έκανα 1.92. Το επίπεδο ήταν πάρα πολύ υψηλό. Είμαι παρά πολύ ευχαριστημένη. Δεν νομίζω ότι είμαι μακριά. Απλά, θέλω να ''γράψει'' μία πολύ καλή επίδοση ρε γαμώτο! Θέλω να πηδάω πάνω από 1.90 σταθερά», τόνισε η Στεργίου μετά τον αγώνα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης, Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x