Stoiximan Super League

Εθνική: Generation Next

Αρκετά νέα πρόσωπα κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία, το οποίο θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στο Βελιγράδι. Ο Πορτογάλος έστειλε προσκλήσεις σε τρεις νέους παίκτες, ενώ επεφύλασσε και μία ακόμα έκπληξη. Έναν γνωστό απο τα παλιά!

Αρκετά νέα πρόσωπα κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία, το οποίο θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στο Βελιγράδι. Ο Πορτογάλος έστειλε προσκλήσεις σε τρεις νέους παίκτες, ενώ επεφύλασσε και μία ακόμα έκπληξη με έναν γνωστό απο τα παλιά!

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος στο παιχνίδι με την Σερβία θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής κάλεσε για πρώτη φορά τους Στέργο Μαρίνο, Σάββα Γκέντσογλου και Γιάννη Παπαδόπουλο, ενώ επανέφερε στην ομάδα μετά από περίπου δυόμισι χρόνια τον Παντελή Καφέ, ο οποίος είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με το εθνόσημο τον Φεβρουάριο του 2008 σε τουρνουά στην Κύπρο.

Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε πάλι τον Γιάννη Μανιάτη που είχε παίξει στο φιλικό με τη Σενεγάλη, τον Κώστα Μήτρογλου (είχε παίξει με την Ουκρανία στον αγώνα μπαράζ του ΟΑΚΑ) και τον Γιώργο Τζαβέλα ο οποίος «κόπηκε» από την αποστολή για το Μουντιάλ.

Σε σύγκριση με τους παίκτες που ταξίδεψαν στη Νότιο Αφρική ο Σάντος άφησε εκτός τους: Χαλκιά, Πατσατζόγλου (τραυματίες), Μόρα, Σεϊταρίδη, Τζιόλη, Πρίττα, Καπετάνο, και Χαριστέα.

Αναλυτικά:

Σηφάκης, Τζόρβας, Κυργιάκος, Μαλεζάς, Μανιάτης, Μαρίνος, Κατσουράνης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βύντρα, Γκέντσογλου, Καφές, Καραγκούνης, Νίνης, Γιάνννης Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Γκέκας, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης και Σαμαράς.

Η αποστολή, θα συγκεντρωθεί το βράδυ της προσεχούς Κυριακής (8/8) σε παραλιακό ξενοδοχείο. Ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει αύριο το πρωί (11:00) συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x