Stoiximan Super League

Βίντεο από τα επεισόδια στο Μπρέσια- Λάρισα

Σκηνές… ροκ εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του της Κυριακής, μεταξύ της Λάρισας και της Μπρέσια. Για την ιστορία η ιταλική ομάδα επικράτησε 2-1, αλλά αυτό που στιγμάτισε την αναμέτρηση ήταν τα επεισόδια που συνέβησαν ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Σκηνές… ροκ εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα της Κυριακής, μεταξύ της Λάρισας και της Μπρέσια. Για την ιστορία η ιταλική ομάδα επικράτησε 2-1, αλλά αυτό που στιγμάτισε την αναμέτρηση ήταν τα επεισόδια που συνέβησαν ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο Νίκος Νταμπίζας (όπως φαίνεται και στη photo) βγήκε εκτός εαυτού, αφού αποβλήθηκε έπειτα από χτύπημα στον Περπαρίμ Χετεμάι. Ιταλικά δημοσιεύματα, πάντως, κάνουν λόγο για προκλητική συμπεριφορά των παικτών των «βυσσινί», ενώ παράλληλα καταδικάζουν τα επεισόδια.

Στο παρακάτω στιγμιότυπο φαίνεται ο Σάντερ Πούρι να ισοφαρίζει για την Λάρισα και να ζητάει από τους οπαδούς της ιταλικής ομάδας να σωπάσουν. Εκείνη τη στιγμή επενέβη ο Βίκτορ Ουγκό Μαρέσκο για να του ζητήσει το λόγο και στη συνέχεια τα αίματα άναψαν…

Δείτε το βίντεο:



Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x