Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός - Ίντερ 3-2 (Τελικό)

Την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ αντιμετώπισε στο επιβλητικό «Rogers Centre» του Τορόντο ο Παναθηναϊκός. Το www.sport-fm.gr σας μετέφερε live την εξέλιξη του παιχνιδιού, το οποίο έληξε 3-2 υπέρ των "πράσινων". Βασικός ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μπουμσόνγκ και Φερνάντες βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά δεν θα αγωνιστούν. Δείτε σε βίντεο τα γκολ της αναμέτρησης

Την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ίντερ αντιμετώπισε στο επιβλητικό «Rogers Centre» του Τορόντο ο Παναθηναϊκός. Το www.sport-fm.gr σας μετέφερε live την εξέλιξη του παιχνιδιού, το οποίο έληξε 3-2 υπέρ των "πράσινων". Βασικός ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μπουμσόνγκ και Φερνάντες βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά δεν θα αγωνιστούν. Δείτε σε βίντεο τα γκολ της αναμέτρησης.

90'+4' Λήξη της αναμέτρησης

90’ Κίτρινη κάρτα στον Μουντάρι.

89’ Η Ίντερ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς. Ο Μαϊκόν έβγαλε μία σέντρα από δεξιά, ο Μιλίτο ανενόχλητος μέσα στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

88’ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαυρίας στη θέση του Σιμάο

86' ΓΚΟΛ 3-2 για την Ίντερ. Ο Μαϊκόν έστρωσε στον Κουτίνιο κι αυτός από αριστερά με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τζόρβα και μείωσε για την ομάδα του.

78’ Αλλαγές για τον Παναθηναϊκό. Βγήκαν οι Νίνης και Λέτο και μπήκαν οι Δημούτσος και Ιωαννίδης.

77’ Πολλά νεύρα ανάμεσα στον Σισέ και τον Λούσιο. Ο Βραζιλιάνος μάρκαρε σκληρά τον Γάλλο επιθετικό του Παναθηναϊκού και μεταξύ τους δημιουργήθηκε ένταση. Οι ψυχραιμότεροι έσπευσαν να τους χωρίσουν, όμως ο διαιτητής ζήτησε από τον πάγκο των «πράσινων» να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου ο Σισέ. Στη θέση του Σισέ πέρασε ο Πετρόπουλος.

76’ Κίτρινη κάρτα στον Καραγκούνη

73' Αλλαγές για την Ίντερ. Έξω οι Μαρίγκα, Καμπιάσο, Όμπι, Ματεράτσι και Ναταλίνο, μέσα οι Μαϊκόν, Σάμουελ, Μιλίτο, Μουντάρι και Λούσιο.

-68’ Πιέζουν οι παίκτες της Ίντερ για να μειώσουν το σκορ, δοκιμάζοντας πολλά σουτ από μακρινή απόσταση. Σχετικά εύκολα, όμως, ο Παναθηναϊκός κρατάει το προβάδισμα.

60' Αλλαγές για τον Παναθηναϊκό. Έξω οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης και Γκοβού, μέσα οι Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ, Καραγκούνης και Μαρίνος

58' Κίτρινη κάρτα στον Σεριέγκι

57’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαντσίνι, με δεύτερη προσπάθεια απέκρουσε ο Τζόρβας

53’ Σουτ εκτός περιοχής του Κουτίνιο, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ

49’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νίνη, από θέση πλάγια αριστερά, δεν αιφνιδιάστηκε ο Ορλαντόνι που έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε την μπάλα.


46’ Αλλαγές για την Ίντερ. Μπήκαν οι Μαντσίνι, Ρίβας, Μπουρντίσο, και Κουτίνιο στις θέσεις των Ετό, Πάντεφ, Κόρντομπα και Κίβου

46' Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου

45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση και να είναι μπροστά στο σκορ 3-1.



41' ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό. Ο Νίνης φεύγει στην αντεπίθεση, ανοίγει την μπάλα στον Λέτο, ο οποίος μόνος απέναντι από τον Ορλαντόνι πετυχαίνει το τρίτο γκολ των «πρασίνων».

35' Πολύ καλός μεσοεπιθετικά ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» όμως δείχνουν να μην έχουν βρει την χημεία τους στην άμυνα.



31' ΓΚΟΛ για την Ίντερ. Ο Ομπίνα μπήκε από δεξιά γύρισε την μπάλα, Καντέ και Σαριέγκι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και ο Ετό μειώνει για τους Ιταλούς.

29' Κίτρινη κάρτα στον Κόρντομπα της Ίντερ.

27' Μια ακόμα καλή στιγμή για την Ίντερ. Ο Καμπιάσο σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε και πάλι άουτ.

23' Αναγκαστική αλλαγή για την Ίντερ. Ο Ναταλίνο στη θέση του Ζανέτι



22' ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ «κουβάλησε» από το κέντρο την μπάλα, έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ και η μπάλα κατεληξε στα δίχτυα του Ορλαντόνι.

20' Ωραία σέντρα του Νίνη από δεξιά ο Σισέ θα κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.

18' Σουτ στην κίνηση του Καμπιάσο, αλλά η μπάλα θα περάσει και πάλι λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τζόρβα.

15' Οι «πράσινοι» έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ελέγχουν τον ρυθμό και βρίσκουν διαδρόμους προς την εστία της Ίντερ. Ειδικά από την αριστερή πλευρά με τον περίφημο Λέτο. Ιδιαίτερα κινητικοί οι Γάλλοι, Σισέ και Γκοβού, αλλά και ο Σωτήρης Νίνης.



13' ΓΚΟΛ για τον Παναθηναϊκό! Ο Λέτο γύρισε την μπάλα από αριστερά, ο Σισέ πλάσαρε τον Ορλαντόνι, ο οποίος απέκρουσε αρχικά και στην επαναφορά ο Γάλλος ανοίγει το σκορ για τους «πράσινους».

12' Πρώτη καλή στιγμή για την Ίντερ. Ο Ομπίνα σούταρε έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε λίγο αριστερά από το δεξί δοκάρι του Τζόρβα.

10' Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει στην περιοχή της την Ίντερ. Ο Βύντρα έκανε την σέντρα από δεξιά όμως οι αμυντικοί των Ιταλών απομάκρυναν.

4' Ο Λέτο δοκίμασε τη σέντρα από τα αριστερά, όμως δεν βρήκε τον Σισέ, ο οποίος βρισκόταν μέσα στην περιοχή του Ορλαντόνι.

1' Έναρξη του αγώνα. Στη σέντρα η Ίντερ.

- Με πράσινες φανέλες θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός, με άσπρες η Ίντερ.

02:58 Οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

- Περίπου 100-150 ομογενείς βρίσκονται στο γήπεδο.

- Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μπουμσόνγκ και Φερνάντες βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά δεν θα αγωνιστούν. Και οι τρεις ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Γκοβού, Λέτο, Νίνης, Σισέ

Ίντερ: (Ράφα Μπενίτεθ): Ορλαντόνι, Κόρντομπα, Ζανέτι, Ετό, Μαρίγκα, Καμπιάσο, Όμπι, Ματεράτσι, Κίβου, Πάντεφ, Ομπίνα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x