Ισπανία

Άρχισε τα δικά του!

Νωρίς-νωρίς άρχισε το… σόου ο Λιονέλ Μέσι, αφήνοντας υποσχέσεις στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους για πολύ μπάλα και τη νέα σεζόν. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν «όλα τα λεφτά» στη νίκη 5-2 της Μπαρτσελόνα στη Σεούλ επί ομάδας αποτελούμενης από παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας. Ο 23χρονος πέτυχε δύο γκολ, αν και αγωνίστηκε μόλις 17 λεπτά, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της ομάδας του 2-1! Δείτε τα γκολ!

Νωρίς-νωρίς άρχισε το… σόου ο Λιονέλ Μέσι, αφήνοντας υποσχέσεις στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους για πολύ μπάλα και τη νέα σεζόν.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ήταν «όλα τα λεφτά» στη νίκη 5-2 της Μπαρτσελόνα στη Σεούλ επί ομάδας αποτελούμενης από παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας.

Ο 23χρονος πέτυχε δύο γκολ, αν και αγωνίστηκε μόλις 17 λεπτά, ανατρέποντας, μάλιστα, το εις βάρος της ομάδας του 2-1!

Η ομάδα επίλεκτων προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, την πρώτη με τον Τσόι στο 1' μετά από τραγικό λάθος του Πίντο (1-0) και τη δεύτερη με τον Γκουκ στο 35' (2-1). Όμως, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασαν σε μία άνετη, τελικά, επικράτηση στο ''World Cup Stadium'' της Σεούλ.

Ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε το 1-1 στο 6', ο Μέσι μπήκε ως αλλαγή στο ματς και πέτυχε δύο γκολ στο 43' και στο 45', ενώ οι Μάτα (82') και Σοριάνο (84') «έγραψαν» το τελικό σκορ.



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x