Champions League

ΠΑΟΚ - ΑΓΙΑΞ 3-3 (Τελικό)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Άγιαξ στην Τούμπα, στον επαναληπτικό αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League. Ισόπαλη 3-3 έληξε η αναμέτρηση, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να αποκλειστεί. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο "Άμστερνταμ Αρίνα" ήταν 1-1. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης Live από το www.sportfm.gr.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Άγιαξ στην Τούμπα, στον επαναληπτικό αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League. Ισόπαλη 3-3 έληξε η αναμέτρηση, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να αποκλειστεί. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο "Άμστερνταμ Αρίνα" ήταν 1-1. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης Live από το www.sportfm.gr.

90' + 4'¨Λήξη της αναμέτρησης

92’ Αλλαγή για τον Άγιαξ. Στη θέση του Σουάρες ο Ολεγκέρ

90’ ΓΚΟΛ 3-3 ο ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν τελειώνει πριν το σφύριγμα της λήξης... Ο Σαλπιγγίδης πρόλαβε τον Στεκέλενμπουργκ, πάσαρε στον Ίβιτς και ο Σέρβος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας την ισορροπία στο παιχνίδι.



89’ Τεράστια ευκαιρία έχασε ο ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης βγήκε τετ-α-τετ με τον Στεκέλενμπουργκ, αντί όμως να πλασάρει, προσπάθησε να τον ντριμπλάρει, με αποτέλεσμα ο διεθνής πορτιέρο του «Αίαντα» να μην «τσιμπήσει» και να του πάρει την μπάλα.

86' Καλό σουτ του Ίβιτς, η μπάλα πέρασε άουτ.

84' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Σνάουτσνερ ο Φιλομένο

79' Αλλαγή για τον Άγιαξ. Στη θέση του Σουλεϊμάνι ο Έρικσεν

78΄ ΧΑΘΗΚΕ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. Ο Ίβιτς εκτέλεσε το πέναλτι στο κέντρο της εστίας του Στεκέλενμπουργκ με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας του Άγιαξ να αποκρούσει με ευκολία με τα πόδια την μπάλα.

77’ Κίτρινη κάρτα στον Μπουσαϊντί.

77’ Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπουσαϊντί μπήκε στην περιοχή από δεξιά, ο Ανίτα τον ανέτρεψε και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

73’ Μακρινό σουτ του Μουσλίμοβιτς, μπλόκαρε την μπάλα ο Στεκέλενμπουργκ

70' Η μπάλα, ύστερα από μία φάση διαρκείας στα καρέ του ΠΑΟΚ, έφτασε στα πόδια του Σουάρες, ο οποίος βρισκόταν σε πολύ πλάγια θέση αριστερά και με δυνατό σουτ την έστειλε στο δοκάρι.

64' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Βιτόλο ο Μουσλίμοβιτς

60’ Κίτρινη κάρτα στον Τσιρίλο.

56' ΓΚΟΛ 3-2 ο ΠΑΟΚ. Απάντησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης! Ο Σορλέν κατέβασε την μπάλα στην περιοχή του Άγιαξ, την γύρισε παράλληλα στον Σαλπιγγίδη και με προβολή ο επιθετικός του "Δικεφάλου" μείωσε για την ομάδα του. .

55' ΓΚΟΛ 3-1 ο Άγιαξ. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίντγκρεν, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Κρέσιτς με αποτέλεσμα να τον μπερδέψει και να καταλήξει στα δίχτυα.

49’ ΓΚΟΛ 2-1 ο Άγιαξ. Εφιαλτικό αυτό το δίλεπτο για τον ΠΑΟΚ. Ο Σουάρες βρέθηκε στην περιοχή του «Δικεφάλου του Βορρά» στα αριστερά, γύρισε με συρτή παράλληλη μπαλιά στην καρδιά της άμυνας στον Ντε Γιονγκ και αυτός με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

48’ ΓΚΟΛ 1-1 ο Άγιαξ. Ο Σουάρες κατέβασε την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ και με πάρα πολύ καλό γυριστό σουτ έφερε την ισορροπία στο ματς.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους

45'+ 1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

42’ Καλή ενέργεια του Σουλεϊμάνι, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ.

36’ Σουτ του Εμάνουελσον, καμία ανησυχία για τον Κέσιτς, καθώς η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα ψηλά άουτ.

28’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια, αφού «άδειασε» με καταπληκτική προσποίηση τον Ανίτα, έκανε το σουτ, αλλά ο Στεκέλενμπουργκ απέκρουσε με υπερένταση την μπάλα.

21’ Καλό σουτ του Λίντγκρεν, η μπάλα πέρασε άουτ.

16’ ΓΚΟΛ 1-0 ΠΑΟΚ. Ο Σορλέν εκτέλεσε ένα φάουλ από έξω αριστερά, ο Βιεϊρίνια πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της ολλανδικής ομάδας, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

14’ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε τετ-α-τετ, προσπάθησε να πλασάρει κάτω από τα πόδια του Στεκέλενμπουργκ, αλλά ο τερματοφύλακας του Άγιαξ κατάφερε να αποκρούσει με διπλή προσπάθεια πάνω στη γραμμή. Ο κόσμος και οι παίκτες του ΠΑΟΚ διαμαρτυρηθήκαν έντονα στον διαιτητή, καθώς θεώρησαν ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή. Τελικά, από το ριπλέι στην τηλεόραση, φάνηκε ότι ο διαιτητής δικαίως έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

8’ Πολύ δυνατό, μακρινό και επικίνδυνο σουτ του Λιντγκρεν. Ο Κρέσιτς ανησύχησε και έδιωξε με τα δάχτυλα την μπάλα κόρνερ.

6’ Ο Βιεϊρίνια έκανε το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στα πόδια των αμυντικών του Άγιαξ.

5’ -Καμία ομάδα μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Πάντως, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Άγιαξ έχουν μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ο ρυθμός σε αυτά τα πρώτα λεπτά είναι καλός.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Μικρά- Μικρά:

21:10 Οι παίκτες του ΠΑΟΚ εισήλθαν στο γήπεδο για προθέρμανση. Στις εξέδρες επικρατεί πανζουρλισμός.

20:45: Μία ώρα πριν το πρώτο σφύριγμα του παιχνιδιού και στις κερκίδες της Τούμπας δεν πέφτει καρφίτσα.

20: 25 Ο Ντε Ζέου ήταν ο πρώτος παίκτης του «Αίαντα» που μπήκε στο γήπεδο και οι κερκίδες της Τούμπας λίγο έλειψε να γκρεμιστούν από τις αποδοκιμασίες. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες της ολλανδικής ομάδας, οι οποίοι κι αυτοί, όπως ήταν αναμενόμενο, είχαν την… τύχη του Ντε Ζέου.

20:05 Η αποστολή του ΠΑΟΚ κατέφθασε στο γήπεδο της Τούμπας και ο κόσμος του «Δικεφάλου του Βορρά» την αποθέωσε.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαίντι, Σνάουτσνερ (84' Φιλομένο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο (64' Μουσλίμοβιτς), Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Σορλέν.

Αγιαξ (Μάρτιν Γιολ): Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ, Ανίτα, Αλντερβάιρελντ, Βερτόγκεν, Λίντγκρεν, Ντε Ζέου, Ντε Γιονγκ, Σουάρες (91' Ολεγκιέν), Σουλεϊμάνι (78' Ερικσεν), Εμάνουελσον.

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανός)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x