Stoiximan Super League

Ατομικό για Ντιόπ, Λαγό και Μάκο

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για να ξεκουραστούν από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής από την Αυστραλία. Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο Παναγιώτης Λαγός και Γρηγόρης Μάκος, που αποκόμισαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών στη χώρα της Ωκεανίας, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς. Τα λένε Μπάγεβιτς-Αδαμίδης.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για να ξεκουραστούν από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής από την Αυστραλία.

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο Παναγιώτης Λαγός και Γρηγόρης Μάκος, που αποκόμισαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών στη χώρα της Ωκεανίας, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Έτσι, την Πέμπτη (5/8) θα κριθεί αν ο Σενεγαλέζος και οι δύο Έλληνες θα είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού για το σαββατιάτικο φιλικό με την Καλλιθέα, το Σάββατο (20:00).

Εξάλλου, από την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα έχουν και πάλι διπλές προπονήσεις -αύριο θα προπονηθούν στις 08:00 και στις 18:30 στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων.

Αύριο το ραντεβού Μπάγεβιτς-Αδαμίδη

Την Πέμπτη θα γίνει τελικά η συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Σταύρο Αδαμίδη, η οποία θα αφορά κυρίως τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ. Το ραντεβού ήταν κανονισμένο για σήμερα, αλλά μετατέθηκε, ώστε να μπορέσει να είναι παρών και ο Βασίλης Δημητριάδης (επιστρέφει στην Αθήνα σήμερα το βράδυ).

Οι ανανεώσεις συμβολαίων των τριών επιθετικών που «καίνε», η οριστική απόφαση παραμονής του Μπερνς (υπάρχουν έξι ξένοι και θα χρειαστεί να αποχωρήσει ο Λούκατς), η λύση συμβολαίου του Ρότζερ Γκερέιρο και το θέμα Αραούχο, το οποίο συνδέεται με την ενδεχόμενη απόκτηση δεξιού μπακ, είναι τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν στη συνάντηση των τριών ανδρών.

Το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο είναι ότι άπαντες είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα της ΑΕΚ στα έξι φιλικά που έχει δώσει μέχρι σήμερα και επιθυμούν να συνεχιστούν οι καλές εμφανίσεις και στα επίσημα παιχνίδια.

• Ο Ντίνος Παπαποστόλου (αθλητικός διευθυντής) και η Αγγελική Αρκάδη (υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων) θα εκπροσωπήσουν την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στην κλήρωση της Παρασκευής (Νιόν) για τα play-off του Europa League.

Στα Σπάτα Αδαμίδης και Γκρέταρσον

Στο νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης (4/7) οι Σταύρος Αδαμίδης και Άρναρ Γκρέταρσον.

Οι δύο άνδρες ενημερώθηκαν για την πορεία των έργων, «τσέκαραν» τον νέο χλοοτάπητα, που μπήκε στο πρώτο γήπεδο και επιθεώρησαν τις εργασίες στο δεύτερο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» ανέβηκαν και στο κεντρικό κτίριο, που αναμένεται πολύ σύντομα να παραδοθεί προς χρήση.

Οι κ.κ. Αδαμίδης και Γκρέταρσον σαφώς ικανοποιημένοι από τα Σπάτα, αφού είδαν πως τα έργα στο νέο «σπίτι» της ΑΕΚ προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς και η ομάδα θα μετακομίσει πολύ σύντομα εκεί.

*O Γιώργος Κωνσταντινίδης, πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναλαμβάνει σύμβουλος προέδρου και διοίκησης και απομένει η επίσημη ανακοίνωση από τους "κιτρινόμαυρους".

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης, Γιάννης Μάρκουλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x