Stoiximan Super League

Κωνσταντόπουλος: «Μπράβο στα παιδιά»!

Δεν νικάς και κάθε μέρα την Πρωταθλήτρια Ευρώπης… Έστω κι αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, συνεχάρη τον Νίκο Νιόπλια και τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», για την μεγάλη νίκη επί της Ίντερ με σκορ στο Τορόντο.

Δεν νικάς και κάθε μέρα την Πρωταθλήτρια Ευρώπης… Έστω κι αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, συνεχάρη τον Νίκο Νιόπλια και τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», για την μεγάλη νίκη επί της Ίντερ με σκορ 3-2 στο Τορόντο.

Μέσω του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ, Φάνη Βουτσαρά που ηγείται της αποστολής του Παναθηναϊκού στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, τους εξέφρασε την ικανοποίησή του για το σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στην ιταλική ομάδα.

«Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και την εμφάνισή τους. Διότι μπορεί ο αγώνας να μην ήταν επίσημος, αλλά μία νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης διαδίδεται σε όλο τον κόσμο και δίνει χαρά σε όλους τους οπαδούς της ομάδας. Εύχομαι ανάλογη συνέχεια», είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x