Stoiximan Super League

Live: ΠΑΟ-ΜΙΛΑΝ 0-0 (Τελικό)

Απλόχερη «τροφή» για όνειρα συνέχισε να δίνει στους φίλους του ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» επανέλαβαν απέναντι στη Μίλαν την εξαιρετική εμφάνιση που είχαν κάνει με την Ίντερ και το τελικό 0-0 οφείλεται καθαρά στην αστοχία και την αβλεψία του διαιτητή σε κανονικό γκολ του Γκοβού στο 54’. Εξαιρετικός -αλλά και μοιραίος- ο Σισέ, εντυπωσιακός ο Νίνης (είχε δοκάρι), θετικό ντεμπούτο για Μπουμσόνγκ. Η… έκτακτη απόφαση για εκτέλεση πέναλτι ανέδειξε τυπικά νικητές τους Ιταλούς με 5-3

Απλόχερη «τροφή» για όνειρα συνέχισε να δίνει στους φίλους του ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» επανέλαβαν απέναντι στη Μίλαν την εξαιρετική εμφάνιση που είχαν κάνει με την Ίντερ και το τελικό 0-0 οφείλεται καθαρά στην αστοχία τους και την αβλεψία του διαιτητή σε κανονικό γκολ του Γκοβού στο 54’.

Εξαιρετικός -αλλά και μοιραίος- ο Σισέ, εντυπωσιακός και πάλι ο Νίνης (είχε δοκάρι), θετικό ντεμπούτο για τον Μπουμσόνγκ.

Η… έκτακτη απόφαση για εκτέλεση πέναλτι ανέδειξε τυπικά νικητές τους Ιταλούς με 5-3.

Για μισή ώρα περίπου αγωνίστηκε στο παιχνίδι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.


90'+3 Λήξη του αγώνα.

90' Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων.

86' Σέντρα από αριστερά, κεφαλιά του Μπερέτα θα μπλοκάρει σταθερά ο Καρνέζης.

85' Δυο Αμερικανοί μιμητές του Τζίμι Τζαμπ εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ακινητοποιήθηκαν από τους υπευθύνους ασφαλείας.

84' Μαζεμένες αλλαγές για τον Παναθηναϊκό. Θα περάσουν στο ματς Μαυρίας, Δημούτσος, Πετρόπουλος, Σαριέγκι, Ιωαννίδης. Εκτός παιχνιδιού οι Λέτο, Σιμάο, Μπουμσονγκ, Καντέ και Σισέ.

80' Αλλαγή για τη Μίλαν. Τη θέση του Μέρκελ θα πάρει ο Νόβινιτς.

76 Ο Καραγκούνης θα στρώσει τη μπάλα στον Βύντρα, ο τελευταίος θα πιάσει δυνατό σουτ το οποίο θα περάσει ελάχιστα έξω από το δεξί ''παραθυράκι'' της ιταλικής ομάδας.

75' Αλλαγή για τη Μίλαν. Ο Αμπάτε στη θέση του Γκατούζο.

75' Νέα καλή ευκαιρία για την ελληνική ομάδα. Ο Βύντρα από δεξιά θα κάνει συρτή σέντρα, θα πεταχτεί ο Μαρίνος στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά δεν θα βρει καλά τη μπάλα και θα χάσει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

72' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπιάρσμιρ στη θέση του Σπυρόπουλου.

71' Αλλαγή για τη Μίλαν. Ο Μπερέτα θα περάσει στη θέση του Μποριέλο.

66' Κόρνερ του Λέτο από δεξιά, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ο Ζιλμπέρτο θα γυρίσει τη μπαλα εκεί όπου θα βρεθεί ο Μπουμσόνγκ, το πλασέ του οποίου θα μπλοκάρει ο Αμπιάτι.

64' Αλλαγές για τον Παναθηναϊκό. Έξω οι Σεϊταρίδης, Γκοβού, Κατσουράνης και Νίνης. Θα περάσουν στο παιχνίδι οι Καραγκούνης, Βύντρα, Ζιλμπέρτο και Μαρίνος.

62' Διπλή αλλαγή για τη Μίλαν. Ο Παπασταθόπουλος στη θέση του Νέστα και ο Στράασερ στη θέση του Ζέεντορφ. Ο Έλληνας αμυντικός θα χειροκροτηθεί από τους Έλληνες οπαδούς.

56'Φάουλ από αριστερά. Ο Νίνης πασάρει στον Σπυρόπουλο, ο διεθνής αμυντικός βγάζει ''γλυκιά'' σέντρα ο Σισέ θα πιάσει την κεφαλιά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Αμπιάτι.

55' Κίτρινη κάρτα στον Λέτο για διαμαρτυρία.

54' Ακυρώνεται λανθασμένα γκολ του Παναθηναϊκού. Ο Σισέ φεύγει κατά μέτωπο προς την εστία της Μίλαν το σουτ του οποίου θα εξουδετερώσει ο Αμέλια. Στη συνέχεια της φάσης ο Γκοβού θα πλασάρει τον Ιταλό πορτιέρο, η μπάλα θα "τρυπήσει" τα χέρια του και θα σκάσει μέσα από τη γραμμή, ο διαιτητής όμως δεν θα δει το καταφανέστατο γκολ των "πρασίνων"!

50'ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Καταπληκτική κούρσα από αριστερά του Σισέ, θα ''κόψει'' τη μπάλα στο Νίνη, το πλασέ του οποίου θα βρει το οριζόντιο δοκάρι του Αμπιάτι.

46' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Καρνέζης στη θέση του Τζόρβα.

46' Αλλαγή για τη Μίλαν. Ο Μπονέρα στη θέση του Τιάγκο Σίλβα

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

46' Λήξη ημιχρόνου.

45' Ακυρώνεται σωστά γκολ για τους ''πράσινους''. Νέα κάθετη μπαλιά του Γκοβού ο Σισε θα στείλει αυτή τη φορά τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν για λίγα εκατοστά εκτεθειμένος μπροστά από την ιταλική άμυνα.

44' Μπαλιά τρύπα του Γκοβού ο Σισε θα βρεθεί απέναντι στον Αμπιάτι το σουτ όμως είναι πολύ αδύναμο και θα εξουδετερώσει εύκολα ο Ιταλός πορτιέρο.

41' Δεν βρίσκει χώρους ο Παναθηναϊκός. Η ιταλική ομάδα πιέζει συνεχώς και έχει την κατοχή της μπάλας.

40' Κούρσα του Μποριέλο από αριστερά η παράλληλη σέντρα όμως δεν θα βρει κάποιο αποδέκτη.

34' Πιέζει η Μίλαν το τελευταίο πεντάλεπτο και έχει κλείσει τους ''πράσινους'' στα καρέ τους.

29' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Κόρνερ του Λέτο από αριστερά, ο Κατσουράνης θα βρεθεί σε θέση βολής μετά από σύγχυση στην άμυνα των Ιταλών, το σουτ όμως δεν είναι πολύ δυνατό και ο Αμπιάτι θα αποσοβήσει τον κίνδυνο.

27' Φάουλ με το Λέτο από αριστερά, ούτε ο Καντέ ούτε ο Κατσουράνης μπορούν να βρουν την μπάλα με το κεφάλι.

23' Χωρίς καμία φάση στα τελευταία λεπτά ενώ και ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει.

16' Σύγχυση στην άμυνα της Μίλαν, ο Νίνης θα βρεθεί σε θέση βολής αλλά το σουτ του θα περάσει μακριά από το αριστερό δοκάρι του Αμπιάτι.

11': Ωραία ενέργεια του Ζαμπρότα από αριστερά και σουτ στην κίνηση, αποκρούεται σχετικά εύκολα από τον Τζόρβα

10': Ο Οντουαμάντι εκμεταλλεύται σύγχυση στην άμυνα του Παναθηναϊκού και μπαίνει κατά μέτωπο από δεξιά, όμως το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση -και αφού είχε ξεπεράσει τον Τζόρβα- πέρασε άουτ

9': Έξυπνη χαμηλή σέντρα του Νίνη από αριστερά στο ύψος της μικρής περιοχής, εκεί πετάγεται ο Γκοβού και κάνει την προβολή, όμως ο Αμπιάτι και πάλι -με τα πόδια αυτή τη φορά- αποκρούει σε κόρνερ

4': Πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Νίνη, καταλήγει σε δυνατό συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, που μπλοκάρεται με δεύτερη προσπάθεια από τον Αμπιάτι

3': Ο Σεϊταρίδης με εξαιρετική βαθιά μπαλιά βγάζει τον Σισέ "στην πλάτη" της ιταλικής άμυνας, όμως η προσπάθεια του Γάλλου να "κρεμάσει" τον Αμπιάτι δεν στέφεται με επιτυχία!

1': Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας (46' Καρνέζης), Καντέ (84' Σαριέγκι), Μπουμσόνγκ (84' Ιωαννίδης), Σεϊταρίδης (64' Βύντρα), Σπυρόπουλος (72'Μπιάρσμιρ), Σιμάο (84' Δημούτσος), Κατσουράνης (64' Ζιλμπέρτο), Νίνης (64' Μαρίνος), Γκοβού (64' Καραγκούνης), Λέτο (84' Μαυρίας) Σισέ (84' Πετρόπουλος)

ΜΙΛΑΝ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Γκατούζο (75' Αμπάτε), Ζέεντορφ (62' Στράασερ), Νέστα (62' Παπασταθόπουλος), Φλαμινί, Ζαμπρότα, Μποριέλο (71' Μπερέτα), Τιάγκο Σίλβα (46' Μπονέρα), Μέρκελ (80' Νόβινιτς), Αντονίνι, Οντουαμάντι

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x