Stoiximan Super League

«Ο ΠΑΟ θέλει τον Μααζού»!

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μουσά Μααζού επιβεβαίωσε ο Αντόν Γεβμένοφ, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». «Ο Παναθηναϊκός τον παρακολουθεί και τον θέλει. Ξέρω ότι έχει εκδηλωθεί ένα ενδιαφέρον, αλλά μέχρις εκεί», δήλωσε ο υπεύθυνος μεταγραφικού σχεδιασμού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρόβλημα στην παραχώρηση των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Νιόπλια έχει προκύψει στο «τριφύλλι».

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Μουσά Μααζού επιβεβαίωσε ο Αντόν Γεβμένοφ, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Ο υπεύθυνος μεταγραφικού σχεδιασμού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τόνισε ότι οι «πράσινοι» παρακολουθούν τον επιθετικό από τον Νίγηρα, χωρίς ακόμα να έχουν κάνει «κρούση» για την απόκτησή του.

«Ο Μααζού είναι πολύ καλός παίκτης. Το απέδειξε και στη Μονακό, στην οποία πήγε δανεικός, και γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός τον παρακολουθεί και ότι τον θέλει. Ξέρω ότι έχει εκδηλωθεί ένα ενδιαφέρον, αλλά μέχρις εκεί. Κάτι επίσημο δεν έχουμε προς το παρόν», ανέφερε αρχικά ο Γεβμένοφ και πρόσθεσε: «Υπάρχει ενδιαφέρον ωστόσο και από γαλλικούς και πορτογαλικούς συλλόγους. Θα δούμε τι θα γίνει. Υπάρχει χρόνος για τις ομάδες της Δυτικής Ευρώπης».

Στη συνέχεια, ο Γεβμένοφ αποκάλυψε ότι τη Δευτέρα θα γίνει μία συνάντηση με τον 22χρονο παίκτη για να αποφασιστεί το μέλλον του. «Εχουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ρωσίας και το Europa League και χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Μααζού, αλλά το θέμα είναι τι συμφέρει και τις δύο πλευρές. Θα μιλήσουμε τη Δευτέρα, θα ενημερωθεί για το ενδιαφέρον που υπάρχει και θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρουμε ότι δεν μπορεί να συνηθίσει εδώ το κλίμα κι επειδή είναι γαλλόφωνος θα έδινε προτεραιότητα σε μία ομάδα από τη Γαλλία ή έστω στο να πρωταγωνιστεί σε μία πιο ζεστή χώρα. Αν ζητήσει μεταγραφή, θα το σεβαστούμε».

Όπως είναι γνωστό, οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Μααζού, όμως ο Γεβμένοφ δεν αποκάλυψε τις προθέσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Από τη στιγμή που δεν έχουμε κάτι επίσημο δεν μπορώ να πω αν τον δίνουμε δανεικό. Θα δούμε τι προτάσεις υπάρχουν και θα αποφασίσουμε», δήλωσε. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του 22χρονου παίκτη λήγει τον Δεκέμβριο του 2013.

Θέλει να τους πουλήσει!

Πρόβλημα στην παραχώρηση των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Νιόπλια έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό. Οι Μελίσσης, Γκάμπριελ, Μάντζιος, Γκαλίνοβιτς και Κλέιτον παραμένουν στην ομάδα, κάτι που δεν αφήνει στους «πράσινους» το περιθώριο να προχωρήσουν τις υποθέσεις των παικτών που έχουν έρθει σε επαφή (για την επίθεση και τον άξονα, ακόμη και για δεύτερο στόπερ).

Δεν αποκλείεται μέχρι τη Δευτέρα να έχουν σημειωθεί εξελίξεις στην υπόθεση του Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Κοπεγχάγης. Πάντως, ο παίκτης δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για την ομάδα της Δανίας και δεν είναι αρνητικός, αλλά, όπως αναφέραμε και χθες, περιμένει κάτι καλύτερο. Από την πλευρά του, ο Γκάμπριελ κοιτάζει στην πατρίδα του και στην Ευρώπη, ωστόσο δύσκολα θα δεχθεί να φύγει, αν δεν πάρει συμβόλαιο 550.000 ευρώ τον χρόνο, όπως έχει στον Παναθηναϊκό -και να θυμίσουμε ότι λήγει το 2012.

Ο Μάντζιος έχει δεχθεί κρούσεις από αρκετές ομάδες, αλλά όχι κάτι επίσημο ώστε να αποφασίσει την αποχώρησή του. Ο Γκαλίνοβιτς παράλληλα δεν είναι ζεστός για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και επιπλέον οι Κροάτες μετά τον αποκλεισμό τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έκαναν πίσω. Όσον αφορά τον Μελίσση, έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν θέλει να πάει δανεικός σε κανέναν άλλον ελληνικό σύλλογο. Επιθυμεί ή να μείνει στον Παναθηναϊκό ή να πάει στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x