Παράξενα

Πρώτα βούτηξε, μετά… τον βούτηξε! (video)

«Αν η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα, οι μισοί Έλληνες θα ήταν φυλακή» είχε πει μια ψυχή, αλλά όπως φαίνεται -σε μια τέτοια περίπτωση- δεν θα ήταν μόνο τα εγχώρια… ιδρύματα τιγκαρισμένα. Στη «σύγκρουση γιγάντων» μεταξύ Αλ Σαμπάμπ και Αλ Χιλάλ, ο Χασάν Μάαζ της πρώτης, έκανε επίδειξη αγνωμοσύνης. Αντί να εκτιμήσει το «μπουγέλο» που -εν μέσω καύσωνος- τον κέρασε ο αντίπαλός του (στο κάτι-σαν-πισίνα που για κάποιο λόγο, βρισκόταν δίπλα στο πλάγιο), σηκώθηκε αγριεμένος με διάθεση να «του τις βρέξει»

«Αν η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα, οι μισοί Έλληνες θα ήταν φυλακή» είχε πει μια ψυχή, αλλά όπως φαίνεται -σε μια τέτοια περίπτωση- δεν θα ήταν μόνο τα εγχώρια… ιδρύματα τιγκαρισμένα.

Στη «σύγκρουση γιγάντων» στη Σαουδική Αραβία, μεταξύ Αλ Σαμπάμπ και Αλ Χιλάλ, ο Χασάν Μάαζ της πρώτης, έκανε επίδειξη αγνωμοσύνης.

Αντί να εκτιμήσει, λοιπόν, το «μπουγέλο» που -εν μέσω καύσωνος- τον κέρασε ο αντίπαλός του (στο κάτι-σαν-πισίνα που για κάποιο ανεξήγητο λόγο, βρισκόταν δίπλα στο πλάγιο), σηκώθηκε αγριεμένος με διάθεση να… «του τις βρέξει»!

Ο «κερατούκλης» Ναουάφ Αλ Αμπέιντ, πάντως -όχι μόνο οδήγησε τον Μάαζ να κάνει την πιο… κυριολεκτική βουτιά που έγινε ποτέ σε αγώνα ποδοσφαίρου, αλλά στο light κουτουλίδι που εισέπραξε, έσπευσε να κάνει και τον… πεθαμένο, κερδίζοντας την κόκκινη κάρτα!



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x