Stoiximan Super League

Νίκη με Παπάζογλου και Λίνο!

Ένα γκολ του Παπάζογλου ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ για να νικήσει 1-0 την Παρτιζάν σε ένα φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα. Με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» αγωνίστηκε για πρώτη φορά την φετινή αγωνιστική σεζόν ο Λίνο μετά από το κάταγμα κόπωσης που τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Ένα γκολ του Παπάζογλου ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ για να νικήσει 1-0 την Παρτιζάν σε ένα φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν είχε στη διάθεσή του τους ξένους διεθνείς παίκτες, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από χθες για να ενσωματωθούν στις αποστολές των Εθνικών τους ομάδων. Παρόλα αυτά ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» ευτύχισε να δει και πάλι τον Λίνο να πατάει χορτάρι.

Ο Βραζιλιάνος απουσίαζε από τους αγώνες της ομάδας μετά από το κάταγμα κόπωσης στην κνήμη που είχαν διαγνώσει οι γιατροί και τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Ο Λίνο αγωνίστηκε για 62 λεπτά όταν έγινε αλλαγή με τον Γεωργίου.

Το «παρών» στην Τούμπα έδωσε και ο βοηθός προπονητή της Φενέρμπαχτσέ, Τουρκάι Αλτάι, για να παρακολουθήσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» μετά από την κλήρωση που έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες για τα πλέι-οφ του Europa League.

Πώς έπαιξε;

Ο Παύλος Δερμιτζάκης παρέταξε τον ΠΑΟΚ με ένα σχήμα 4-2-3-1 με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια. Τους Λίνο και Σνάουτσνερ στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής και τους Σαβίνι και Κοντρέρας στο κέντρο της.

Στη μεσαία γραμμή οι Βιτόλο με τον Μπαλάφα, σε ρόλο αμυντικών χαφ. Στο δεξί άκρο ο Κουτσιανικούλης στο αριστερό ο Φιλομένο. Στο κέντρο ο Φωτάκης και στην επίθεση ο Παπάζογλου.

Το παιχνίδι

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε τους παίκτες του αρκετά ευδιάθετους και με θέληση να προσφέρουν θέαμα στους περισσότερους από πέντε χιλιάδες οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Καλή ήταν η συνεργασία ανάμεσα στον Φιλόμενο με τον Παπάζογλου ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και μάλιστα μόλις στο 6ο λεπτό. Όλα ξεκίνησαν από μια σέντρα του Φιλόμενο. Ο νεαρός επιθετικός κέρδισε την κεφαλιά, η οποία νίκησε τον Ίλιτς.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία της Παρτιζάν.

Αντίστοιχα, ευκαιρίες δημιούργησαν και οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας αλλά ο Κρέσιτς έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Οι αρχικές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Λίνο, Κοντρέρας, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Βιτόλο, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Φιλομένο, Παπάζογλου.
ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Ίλιτς, Μίλκοβιτς, Όστοϊτς, Στάνκοβιτς, Ίλιεφ, Στσέποβιτς, Σμίλιανιτς, Λαζέφσκι, Γιοβάνοβιτς, Ίλιτς, Νταβίντοφ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x