Stoiximan Super League

Φουλ για επιθετικό

Περίπου μιάμιση ώρα διήρκησε η συνάντηση των Γόντικα, Φρέιτας και Νιόπλια στην οποία συζητήθηκαν τα θέματα που εκκρεμούν για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν. Φουλάρουν για επιθετικό οι πράσινοι, που αναζητούν κάποιον ελεύθερο ή δανεικό…

Περίπου μιάμιση ώρα διήρκησε η συνάντηση των Γόντικα, Φρέιτας και Νιόπλια στην οποία συζητήθηκαν τα θέματα που εκκρεμούν για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποφασίσθηκε ότι θα γίνει η κίνηση για την απόκτηση ενός επιθετικού. Στο τραπέζι έπεσαν αρκετά ονόματα παικτών που έχουν προταθεί και εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Το σίγουρο είναι πως στο τριφύλλι –σε πρώτο λόγο- αναζητούν παίκτη που θα είναι ελεύθερος ή θα υπάρχει δυνατότητα να δοθεί δανεικός. Βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει και η ηλικία του παίκτη και η μεταπωλητική αξία που θα έχει.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν επαφές με τους επιθετικούς που ξεχώρισαν οι τρεις άνδρες στη σημερινή συνάντηση. Το θετικό είναι πως στο τριφύλλι πιστεύουν ότι έχουν μπροστά τους αρκετό χρονικό διάστημα για να βρουν τον παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα.

Εγκαταλείπεται του χαφ…

Ένα από τα ζητήματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι και η απόκτηση ενός μέσου. Στο τριφύλλι θεωρούν ότι υπάρχουν παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και δεν υπάρχει ανάγκη να αποκτηθεί ένας τέτοιος παίκτης.

Αποδεσμεύσεις

Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκαν οι Βαγγέλης Μάντζιος και Μάριο Γκαλίνοβιτς και συζήτησαν με τους ανθρώπους της ομάδας για το μέλλον τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο παίκτες ενημερώθηκαν για το ενδιαφέρον που υπάρχει από άλλες ομάδες για αυτούς. Η προσπάθεια στο «τριφύλλι» για να μειωθεί το ρόστερ θα συνεχιστεί…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x