Stoiximan Super League

Στέλνουν Μπαράχα στον Άρη!

Μια μεταγραφή που θα δοκίμαζε εκ νέου τις… αντοχές του αεροδρομίου «Μακεδονία» φέρεται να παλεύει ο Άρης! Σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα, οι «κίτρινοι» αποτελούν μια εκ των υποψηφίων ομάδων για να συνεχίσει την καριέρα του ο Ρούμπεν Μπαράχα! Όπως αναφέρει το «www.supermercado.es», o 35χρονος μέσος είναι έτοιμος να αποχωρήσει κι εκείνος από το «Μεστάγια» -με τον Άρη και τη Λεβάντε να έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Μια μεταγραφή που θα δοκίμαζε εκ νέου τις… αντοχές του αεροδρομίου «Μακεδονία» φέρεται να παλεύει ο Άρης!

Σύμφωνα με ισπανική ιστοσελίδα, οι «κίτρινοι» αποτελούν μια εκ των υποψηφίων ομάδων για να συνεχίσει την καριέρα του ο Ρούμπεν Μπαράχα!

Όπως αναφέρει το «www.supermercado.es», o 35χρονος μέσος είναι έτοιμος να αποχωρήσει κι εκείνος από το «Μεστάγια» -με τον Άρη και τη Λεβάντε να έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Η ίδια ιστοσελίδα, πάντως, κάνει αναφορά και σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Superdeporte» για τον παίκτη, το οποίο δεν αποκλείει εκείνος να μεταγραφεί σε ομάδα της Segunda Division -και πιο συγκεκριμένα την Καρταχένα.

Κατανόηση από Αούστρια -όχι από UEFA!

Ανάμεικτα… συναισθήματα επεφύλασσαν στον Άρη τα νεότερα από τις αναμετρήσεις με την Αούστρια Βιέννης. Μπορεί, λοιπόν, η συνάντηση με αντιπροσωπεία της αντιπάλου στο Europa League να είχε θετική κατάληξη και οι «κίτρινοι» να εξασφάλισαν περίπου 1.000 εισιτήρια για τη ρεβάνς (αντί για 600 που είχε αρχικά προγραμματιστεί), αλλά την ίδια… κατανόηση δεν έδειξε και η UEFA στο θέμα της ώρας διεξαγωγής του πρώτου ματς.

Ο Άρης -με την αιτιολογία της ζέστης- είχε ζητήσει το παιχνίδι να διεξαχθεί αργότερα από τις 19:00, ωστόσο η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν έκανε δεκτό το αίτημά του κι έτσι η αναμέτρηση με τους Αυστριακούς θα ξεκινήσει κανονικά στην ώρα που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x