Stoiximan Super League

Εξώδικο εσύ, στη FIFA εμείς!

Με δικό της εξώδικο απάντησε η ΠΑΕ ΑΕΚ σε αυτό του Κάρλος Αραούχο, ο οποίος… αγνοείται και χθες αξίωσε 700.000 ευρώ, όσα χρήματα προβλέπονται μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του (2012). Η διοίκηση της «Ένωσης» πέρασε στην αντεπίθεση και την Πέμπτη αναμένεται να προσφύγει στη FIFA ζητώντας τη λύση του συμβολαίου με υπαιτιότητα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Μετά τον Τζεμπούρ, μέσα στην εβδομάδα οι επαφές με τους εκπροσώπους Σκόκο και Μπλάνκο.

Με δικό της εξώδικο απάντησε η ΠΑΕ ΑΕΚ σε αυτό του Κάρλος Αραούχο, ο οποίος… αγνοείται και χθες αξίωσε 700.000 ευρώ, όσα χρήματα προβλέπονται μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του (2012).

Η διοίκηση της «Ένωσης» πέρασε στην αντεπίθεση και την Πέμπτη αναμένεται να προσφύγει στη FIFA ζητώντας τη λύση του συμβολαίου με υπαιτιότητα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, πιθανώς αξιώνοντας μάλιστα και το ποσό 1,5 εκατ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν πως η Εστουντιάντες αναζητεί δεξιό μπακ και έχει ψηλά στη λίστα της τον 29χρονο άσο. Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση δεξιού μπακ και θεωρούν πως το κενό μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω, με τους Γεωργέα, Αργυρίου και Γιάχιτς.

Έπονται Σκόκο και Μπλάνκο

Μετά το διαφαινόμενο happy end στην επέκταση συμβολαίου του Ράφικ Τζεμπούρ, σειρά παίρνουν οι πιο δύσκολες υποθέσεις των Νάτσο Σκόκο και Ίσμαελ Μπλάνκο. Ένα πρόβλημα του εκπροσώπου του πρώτου δεν επέτρεψε να γίνει η συνάντηση με τη διοίκηση, αλλά αυτό θα γίνει μέσα στην εβδομάδα. Παράλληλα, θα υπάρξει επαφή και με τον μάνατζερ του «Ζορό». Η αρχική πρόταση είχε απορριφθεί, αλλά οι δύο πλευρές θα συζητήσουν επί των διαφωνιών με σκοπό να βρουν τη χρυσή τομή, αφού ο Μπλάνκο έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x