Stoiximan Super League

Εξετάζεται και ο Αντίγια

Στη λίστα με τους υποψήφιους επιθετικούς που εξετάζει ο Παναθηναϊκός προστέθηκε το όνομα του Ντομινίκ Αντίγια. Ο Γκανέζος φορ έχει προταθεί αρκετό καιρό στους «πράσινους» και ο Κάρλος Φρέιτας γνωρίζει πολύ καλά την περίπτωσή του. Γκολ με την Ελπίδων της Ουγγαρίας πέτυχε ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος αρέσει πολύ στον Νίκο Νιόπλια. Να αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο του Χάρη Μαυρία σκέφτονται στο «τριφύλλι». Απόψε (21:00) οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο.

Στη λίστα με τους υποψήφιους επιθετικούς που εξετάζει ο Παναθηναϊκός προστέθηκε το όνομα του Ντομινίκ Αντίγια. Ο Γκανέζος φορ έχει προταθεί αρκετό καιρό στους «πράσινους» και ο Κάρλος Φρέιτας γνωρίζει πολύ καλά την περίπτωσή του. Ο 21χρονος παίκτης ανήκει στη Μίλαν, η οποία τον απέκτησε πέρυσι το καλοκαίρι από τη νορβηγική Φρέντρικσταντ. Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής άσος αγωνίστηκε ως αλλαγή σε δύο αγώνες της Γκάνας στο πρόσφατο Μουντιάλ.

Ο Αντίγια δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015 με τους «ροσονέρι», οι οποίοι τον παραχωρούν με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Ο νεαρός παίκτης δεν έχει υψηλό συμβόλαιο, ενώ ο ενδεχόμενος δανεισμός του δεν θα κοστίσει πολύ στον Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Μίλαν και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Γκανέζου φορ.

Άλλωστε, είναι πιο εφικτή περίπτωση από εκείνες του Μουσά Μααζού και του Κρίστιαν Νέμεθ. Ο τελευταίος αρέσει πολύ στον Νίκο Νιόπλια και χθες ο Ούγγρος επιθετικός είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα Ελπίδων της πατρίδας του, ενώ πέτυχε και ένα γκολ Όπως είναι γνωστό, η Λίβερπουλ αξιώνει 2 εκατ. ευρώ για την πώληση του 21χρονου παίκτη και έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Όσον αφορά τον Μααζού, στον Παναθηναϊκό δεν βιάζονται να κινηθούν για τον Αφρικανό, αν και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών γαλλικών ομάδων. Όπως γράφει η «SportDay», εξελίξεις δύσκολα θα υπάρξουν πριν από τις 20 του μήνα και οι «πράσινοι» εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Δείτε το γκολ του Νέμεθ



* Τη σκέψη να καλέσουν τον Χάρη Μαυρία και να του προτείνουν νέο συμβόλαιο έχουν στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, σκέφτονται να καλέσουν τον 16χρονο χαφ για αναπροσαρμογή, ώστε να πάρει ορισμένα χρήματα, αλλά όχι κάτι εντυπωσιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός παίκτης έχει υπογράψει (παρουσία των κηδεμόνων του φυσικά) επαγγελματικό συμβόλαιο και είναι δεμένος με το «τριφύλλι».

* Ο Παναθηναϊκός έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει τη φανέλα της νέας σεζόν την ερχόμενη Παρασκευή 20 του μήνα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κατάστημα της Greenteam δίπλα στο Mall και θα είναι παρόντες αρκετοί από τους πρωτοκλασάτους παίκτες της ομάδας.

* Ο Παναθηναϊκός με έγγραφό του στη διοίκηση του ΟΑΚΑ, αλλά και στη Σούπερ Λίγκα, απάντησε ότι δέχεται να γίνει το παιχνίδι με την Ξάνθη την Παρασκευή 27 του μήνα και περιμένει τη διοργανώτρια να ανακοινώσει το πρόγραμμα.

* Τα γενέθλιά τους έχουν σήμερα δύο παίκτες του Παναθηναϊκού. Ο εκτελεστής του «τριφυλλιού» Τζιμπρίλ Σισέ κλείνει τα 29 του χρόνια (γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1981), και μάλιστα έχει καλέσει αρκετούς συμπαίκτες του για να γιορτάσει αύριο το βράδυ σε νυχτερινό κλαμπ, από τη στιγμή που και το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί ρεπό. Τα γενέθλιά του, όμως, έχει και ο Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο διεθνής γκολκίπερ κλείνει τα 28 του χρόνια (12 Αυγούστου του 1982).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x