Stoiximan Super League

Σφραγίδα Σάντος!

Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα από τη χθεσινή εμφάνιση της Εθνική Ελλάδας, στη νίκη με σκορ επί Σερβίας στο Βελιγράδι. Από το πρώτο παιχνίδι κιόλας φάνηκε η αλλαγή στον τρόπο που θα αγωνίζεται πλέον η «γαλανόλευκη» υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος.

Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα από τη χθεσινή εμφάνιση της Εθνική Ελλάδας, στη νίκη με σκορ 1-0 επί Σερβίας στο Βελιγράδι. Από το πρώτο παιχνίδι κιόλας φάνηκε η αλλαγή στον τρόπο που θα αγωνίζεται πλέον η «γαλανόλευκη» υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος.

Οι διεθνείς πίεζαν αρκετά ψηλά στους Σέρβους, έκλεβαν σχετικά εύκολα μπάλα και προσπαθούσαν να την κρατήσουν στην κατοχή τους. Συγκεκριμένα, στο πρώτο 20λεπτο η Ελλάδα δεν άφηνε την ομάδα του Ράντομιρ Άντιτς να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε την Εθνική με σύστημα 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου και πλέον έκανε το δικό της παιχνίδι, χωρίς να περιμένει τον αντίπαλο. Ο 56χρονος προπονητής χρησιμοποίησε όσους παλιούς έχουν απομείνει στην ομάδα μαζί με τους «νέους» και όλοι έδειξαν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Το σίγουρο είναι ότι η «γαλανόλευκη» θα εμφανίζεται καλύτερη σε κάθε παιχνίδι που θα δίνει και όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ευελπιστούν να προκριθούν στα τελικά του Euro 2012. Πρώτος αντίπαλος της Ελλάδας στην προκριματική φάση είναι η Γεωργία, την οποία οι διεθνείς θα αντιμετωπίσουν στις 3 Σεπτεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Όσον αφορά το θέμα του Ζήση Βρύζα, όλα δείχνουν ότι θα είναι ο βοηθός του Σάντος στη «γαλανόλευκη». Άλλωστε, ο Πορτογάλος τεχνικός και στην ΕΠΟ έχουν την καλύτερη γνώμη για τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος θεωρεί την Εθνική ομάδα ξεχωριστό κομμάτι στη ζωή του. Όπως γράφει η «SportDay», τις επόμενες ημέρες αναμένεται να προχωρήσουν οι σχετικές επαφές και λογικά σύντομα η Ομοσπονδία θα είναι σε θέση να ανακοινώσει –ύστερα και από την σχετική επικύρωση στο διοικητικό της συμβούλιο- την πρόσληψη του Βρύζα στο τιμ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματός μας.

Ο έκτος όμιλος

Κροατία
Ελλάδα
Ισραήλ
Λετονία
Γεωργία
Μάλτα

Το πρόγραμμα της Ελλάδας

Ημερομηνία / Αγώνας

03/09/2010 Ελλάδα-Γεωργία
07/09/2010 Κροατία-Ελλάδα
08/10/2010 Ελλάδα-Λετονία
12/10/2010 Ελλάδα-Ισραήλ
26/03/2011 Μάλτα-Ελλάδα
04/06/2011 Ελλάδα-Μάλτα
02/09/2011 Ισραήλ¬-Ελλάδα
06/09/2011 Λετονία-Ελλάδα
07/10/2011 Ελλάδα-Κροατία
11/10/2011 Γεωργία-Ελλάδα

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x