Ελλάδα

«Πάντα ψηλά ο πήχης»

Μία θέση στο βάθρο είναι ο στόχος της Εθνικής μπάσκετ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγες ημέρες στην Τουρκία, σύμφωνα με δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6. «Πάμε να υπερασπιστούμε τη θέση που κατακτήσαμε στο Τόκιο», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την έλλειψη προβολής που υπάρχει για το τουρνουά «Ακρόπολις». «Έχει υποβαθμιστεί. Θα βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα», πρόσθεσε ο κ.Βασιλακόπουλος.

Μία θέση στο βάθρο είναι ο στόχος της Εθνικής μπάσκετ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που αρχίζει σε λίγες ημέρες στην Τουρκία, σύμφωνα με δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6. «Πάμε να υπερασπιστούμε τη θέση που κατακτήσαμε στο Τόκιο», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την έλλειψη προβολής που υπάρχει για το τουρνουά «Ακρόπολις». «Έχει υποβαθμιστεί. Θα βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα», πρόσθεσε ο κ.Βασιλακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ...αποκάλυψε πως η Εθνική ομάδα θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Γιάννη Μπουρούση για τις επόμενες δέκα ημέρες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6:

-Για τον στόχο της Εθνικής ομάδας στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας:
«Εμείς πάμε να υπερασπιστούμε τη θέση που έχουμε από το Τόκιο. Έχουμε σαφείς στόχος, τους λέμε και αγωνιζόμαστε να τους πετύχουμε. Δυστυχώς η Εθνική ομάδα λόγω των επιτυχιών έχει πάντα ψηλά τον πήχη.Φτάσαμε να βγούμε 5οι στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κάποιοι είπαν ότι είναι κακό. Αυτό το καλοκαίρι μας δείχνει που βρισκόμαστε. Αν από κάθε φουρνιά βγάζουμε τουλάχιστον έναν παίκτη θα είμαστε ευχαριστημένοι. Πρέπει εδώ να πούμε στους προπονητές και στις διοικήσεις των συλλόγων να τους εμπιστευτούν».

-Για το τουρνουά «Ακρόπολις»
«Έχει υποβαθμιστεί η προβολή του αθλήματος. Τη Δευτέρα ξεκινά το τουρνουά και δεν υπάρχει κατάλληλη δημοσιότητα. Δεν ξέρω αν το ποδόσφαιρο πουλάει περισσότερο ή πρόκειται για μια ενορχηστρωμένη κίνηση στη βάση του στοιχήματος. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι και το ποδόσφαιρο, αλλά όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Στο τουρνουά Ακρόπολις έχουμε σπουδαίες ομάδες, που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα. Περιμένουμε ο κόσμος να τιμήσει την εθνική με την παρουσία του. Θα στερηθούμε σε αυτά τις υπηρεσίες του Μπουρούση ο οποίος έχει ένα κάταγμα και θα τον προστατεύσουμε. Στην Άγκυρα θα είμαστε πλήρεις. Μετά έχουμε το φιλικό με τις ΗΠΑ που θα δούμε παίκτες μεγάλης κλάσης».

- Για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών στην Τσεχία
«Και εκεί θα πάμε καλά. Ο προπονητής μας ο κ. Μίσσας κάνει καλή δουλειά, δεν μιλάμε για μετάλλια ή για βάθρο αλλά για μια καλή θέση».

-Για το ενδεχόμενο δημιουργίας μεσογειακής λίγκας:
«Θα μου επιτρέψετε επειδή θα γίνουν συζητήσεις στην Άγκυρα να είμαι σαφής μετά από την λήξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x