Αγγλία

Για πάντα στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ

Στον πάγκο της Άρσεναλ θα γεράσει ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός συμφώνησε για την τριετή επέκταση της συνεργασίας του με τους «κανονιέρηδες» και όπως ανακοινώθηκε από τον λονδρέζικο σύλλογο υπέγραψε μέχρι το 2014. «Η καρδιά μου ανήκει στην Άρσεναλ και θέλω να δω την ομάδα αυτή να κατακτά τίτλους», δήλωσε ο 60χρονος προπονητής, που εργάζεται στους Λονδρέζους από το 1996.

Στον πάγκο της Άρσεναλ θα γεράσει ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός συμφώνησε για την τριετή επέκταση της συνεργασίας του με τους «κανονιέρηδες» και όπως ανακοινώθηκε από τον λονδρέζικο σύλλογο υπέγραψε μέχρι το 2014.

«Η καρδιά μου ανήκει στην Άρσεναλ και θέλω να δω την ομάδα αυτή να κατακτά τίτλους. Η αφοσίωσή μου και το κίνητρο που έχω παραμένουν όπως όταν ανέλαβα την ομάδα. Έχω την εμπιστοσύνη της διοίκησης και των παικτών, ελπίζω και των φιλάθλων», δήλωσε ο 60χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο και θέλουμε να τα καταφέρουμε ξανά. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Champions League.

Ο Αρσέν Βενγκέρ εργάζεται στην Άρσεναλ από το 1996 και μαζί της έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα, ενώ έχει αλλάξει την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας και έχει αναδιοργανώσει τις υποδομές και το τμήμα σκάουτινγκ των «κανονιέρηδων» αναδεικνύοντας συνεχώς παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x