Stoiximan Super League

«Εκκλησία» η Τούμπα!

Συνεχή επικοινωνία έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ στην Τούμπα. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» τους ενδιαφέρει η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, αφού δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τιμωρηθεί ο σύλλογος από την UEFA. Δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του ο Παύλος Δερμιτζάκης όσον αφορά την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει απέναντι στους Τούρκους.

Συνεχή επικοινωνία έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ στην Τούμπα. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» τους ενδιαφέρει η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, αφού δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τιμωρηθεί ο σύλλογος από την UEFA.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με τους οργανωμένους για να οργανωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η περιφρούρηση του γηπέδου. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές πιθανολογείται ότι θα συναντηθούν τη Δευτέρα, την ημέρα που θα δοθούν τα 1.600 εισιτήρια που αντιστοιχούν σε συνδέσμους για το εντός έδρας ματς με την τουρκική ομάδα.

Επίσης, οι σύνδεσμοι πρόκειται να πραγματοποιήσουν μια μεταξύ τους συνάντηση για να περάσουν το μήνυμα της προστασίας της Τούμπας. «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί το παραμικρό. Να βοηθήσουμε και εμείς στην περιφρούρηση του γηπέδου και να αποτρέψουμε οποιαδήποτε συμπεριφορά εν θερμώ», ακούγεται τις τελευταίες μέρες.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τη Φενέρ διεξάγονται σε καλό κλίμα και ο Παύλος Δερμιτζάκης καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα της Πέμπτης. Χθες στη διάθεση του 41χρονο τεχνικού τέθηκε ο Λίνο, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στα δύο κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται. Μέχρι στιγμής ο κ. Δερμιτζάκης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ. Αυτή αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, ο Χαλκιάς, ο Ζουέλα και ο Κριστιάνο δεν υπολογίζονται από τον προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», αφού βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας έχει υποστεί το κάταγμα στο μεσαίο δάκτυλό του δεξιού χεριού του και υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στις προπονήσεις στα τέλη Αυγούστου.

Ο Ζουέλα είχε υποστεί θλάση και το ιατρικό επιτελείο ανέφερε ότι σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις. Από την πλευρά του, ο Κριστιάνο έχει γίνει γνωστό πως θα προπονείται κανονικά με τους συμπαίκτες του από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x