Βόλεϊ

«Οι παίκτες μου θα πάρουν την πρόκριση»

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος βόλεϊ, Γκόρντον Μέιφορθ, εμφανίζεται αισιόδοξος για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, μίλησε στο www.sport-fm.gr για το στάδιο της προετοιμασίας που βρίσκεται η Εθνική, για τα δύο παιχνίδια των αγώνων μπαράζ που ακολουθούν με την Τουρκία και την απουσία του Νίκου Ρουμελιώτη. Παρακολουθείστε το βίντεο από την της Εθνικής.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος βόλεϊ, Γκόρντον Μέιφορθ, εμφανίζεται αισιόδοξος για την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, μίλησε στο www.sport-fm.gr για το στάδιο της προετοιμασίας που βρίσκεται η Εθνική, για τα δύο παιχνίδια των αγώνων μπαράζ που ακολουθούν με την Τουρκία και την απουσία του Νίκου Ρουμελιώτη.

Συνέντευξη στην Έφη Χρυσανθοπούλου

Απομένουν είκοσι περίπου ημέρες για το πρώτο παιχνίδι μπαράζ που θα δώσετε με την Τουρκία, προκειμένου να διεκδικήσετε την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία;

ΓΚ. Μ.: Είμαι χαρούμενος από την προσπάθεια των παικτών αφού δουλεύουν αρκετά. Αυτές τις ημέρες δουλεύουμε πολύ πάνω σε θέματα συνεργασίας και «χημείας». Πρέπει να γίνουμε πιο ομάδα και δουλεύουμε πολύ πάνω σ’ αυτό.

Έχετε βγάλει συμπεράσματα για τους παίκτες που θα επιλέξετε για τα δύο παιχνίδια με την Τουρκία;

ΓΚ. Μ.: Όχι όχι, είναι αρκετά νωρίς ακόμα. Δεν έχω καταλήξει. Δουλεύουμε με τους παίκτες πάνω σε θέματα τεχνικά αλλά και φυσικής κατάστασης, έχουμε κάνει πολλά πράγματα αλλά είναι νωρίς να βγάλω τα συμπεράσματά μου.

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει η Εθνική Ελλάδος να κερδίσει τα δύο παιχνίδια με την Τουρκία και να πάρει την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα;

ΓΚ. Μ.: Θέλουμε να κερδίσουμε και πιστεύω ότι οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι να το κάνουν. Η Εθνική είναι πολύ καλή ομάδα, αφού απαρτίζεται από άτομα που γνωρίζονται καιρό μεταξύ τους και αν βρεθούμε σε καλή ημέρα, μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα. Είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Σας έχει επηρεάσει η απώλεια του αρχηγού, του Νίκου Ρουμελιώτη, ο οποίος ζήτησε να απουσιάσει για προσωπικούς λόγους;

ΓΚ. Μ.: Ο Νίκος έχει αφήσει εδώ το πνεύμα του, είναι μεγάλη απουσία μεν, αλλά ο Ηλίας Λάππας, που έχει μείνει πίσω κάνει εξίσου καλή δουλειά και εκτελεί τα καθήκοντά του ως αρχηγός.

* Παρακολουθείστε το βίντεο από την προετοιμασία της Εθνικής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x