Stoiximan Super League

Υποβιβάστηκαν Καλαμάτα και Αιγάλεω!

Στην Δ’ Εθνική υποβιβάστηκαν η Καλαμάτα και το Αιγάλεω, όπως ανακοίνωσε η Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' & Γ' Εθνικής κατηγορίας. Οι δύο ΠΑΕ δεν υπέβαλαν δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και, όπως προβλέπει ο Κ.Α.Π., υποβιβάστηκαν στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

Στην Δ’ Εθνική υποβιβάστηκαν η Καλαμάτα και το Αιγάλεω, όπως ανακοίνωσε η Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' & Γ' Εθνικής κατηγορίας. Την περσινή σεζόν οι δύο ομάδες συμμετείχαν στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως υποβιβάστηκαν στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι δύο ΠΑΕ δεν υπέβαλαν δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και, όπως προβλέπει ο Κ.Α.Π., υποβιβάστηκαν στην αμέσως κατώτερη κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον ίδιο λόγο υποβιβάζεται στη Δ’ Εθνική ο Πυρσός Γρεβενών, ο οποίος πέρυσι τερμάτισε στην έβδομη θέση της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση

«Μετά την παρέλευση της ταχθείσης προθεσμίας από την Ένωσή μας, για υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής στα Πρωταθλήματα της Β' και Γ' Εθνικής Κατηγορίας, προέκυψε, ότι δεν υπέβαλαν δήλωση στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, η ΠΑΕ Αιγάλεω, η ΠΑΕ Καλαμάτα και η ΠΑΕ Πυρσός Γρεβενών.

Το Δ.Σ. της Ένωσης μετά από έκτακτη συνεδρίαση της 13-08-2010 αποφάσισε ομόφωνα, και σύμφωνα με το άρθρο 7 παράγραφος 3 του Κ.Α.Π. ότι οι προαναφερόμενες ομάδες υποβιβάζονται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x