Stoiximan Super League

Σιγουριά για Μοϊσές

Μέχρι το αργότερο την Τετάρτη εκτιμούν στον Ολυμπιακό πως θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μοϊσές Ουρτάδο από την Εσπανιόλ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Καταλανό μεσοαμυντικό για συμβόλαιο με αποδοχές 850-900 χιλ. ευρώ και υπάρχει αισιοδοξία πως θα καλυφθεί η διαφορά με την ομάδα του. Τι γίνεται με επιθετικό. Δεν υπέγραψε ο Σουμπίνιο. «Υπάρχουν επαφές για Ντιόγκο», από τη Φλαμένγκο.

Μέχρι το αργότερο την Τετάρτη εκτιμούν στον Ολυμπιακό πως θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μοϊσές Ουρτάδο από την Εσπανιόλ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Καταλανό μεσοαμυντικό για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 850-900 χιλ. ευρώ και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα του.

Η ομάδα της Βαρκελώνης αξιώνει 2,5 εκατ. ευρώ και η πρώτη πρόταση των Πειραιωτών ήταν λίγο πάνω από το 1 εκατ. ευρώ. Μπορεί η διαφορά να μην είναι μικρή, αλλά εκτιμάται πως θα γεφυρωθεί και θα γίνει πράξη η επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε να συνεργαστεί και πάλι με τον πολύπειρο μεσοαμυντικό.

Η υπόθεση του Τζαβάντ Νεκουνάμ και του Ουίλιαμ Βενκέρ έχουν πλέον περάσει σε δεύτερη μοίρα, όπως επίσης επί του παρόντος και το θέμα της απόκτησης επιθετικού. Ο Σέρχιο Γκαρθία αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Εσπανιόλ, η περίπτωση του Ζούλιο Μπαπτίστα παραμένει εξαιρετικά δύσκολη και ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξετάζει διάφορες περιπτώσεις φορ για να καλύψουν το κενό στη γραμμή κρούσης. Οι προτάσεις από μάνατζερ στα γραφεία της ΠΑΕ σχηματίζουν… βουνό, αλλά δεν θα γίνει κάποια βιαστική επιλογή.

Δεν υπέγραψε ο Σουμπίνιο

Ένα πρόβλημα, που πάντως δεν είναι ικανό για να χαλάσει τη συμφωνία, στάθηκε η αιτία να φύγει άπραγος από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο Σουμπίνιο. Η συμφωνία με τον 23χρονο Βραζιλιάνο μέσο είναι δεδομένη, αλλά προέκυψε ένα κώλυμα που δεν επέτρεψε να κλείσει και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Αυτό, πάντως, είναι θέμα χρόνου, ενώ αυτό που ακόμη δεν έχει γίνει σαφές είναι αν ο Σουμπίνιο θα παραμείνει στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να τον δει σε κάποιες προπονήσεις για να κρίνει αν θα παραμείνει στο ρόστερ ως μία επιπλέον εναλλακτική λύση για τη μεσαία γραμμή. Διαφορετικά, θα δοθεί δανεικός, πιθανότατα στον Πανσερραϊκό σαν αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Τάσου Παπάζογλου. Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός θα παραμείνει για ένα χρόνο δανεικός στην ομάδα των Σερρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x