Stoiximan Super League

«Χαρούμενος στον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο»

Χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι ο Ντιόγκο Λουίς Σάντο, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κλάουντιο Γκουαντάνιο στο www.sport-fm.gr.Ο Βραζιλιάνος ατζέντης θεωρεί ότι είναι λογικό να υπάρχει πίεση και κριτική σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και έπλεξε το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και του Ερνέστο Βαλβέρδε. .

Χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι ο Ντιόγκο Λουίς Σάντο, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κλάουντιο Γκουαντάνιο στο www.sport-fm.gr.Ο Βραζιλιάνος ατζέντης θεωρεί ότι είναι λογικό να υπάρχει πίεση και κριτική σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και έπλεξε το εγκώμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη.Ο Γκουαντάνιο δήλωσε επίσης ότι ο Ντιόγκο είναι χαρούμενος με την επιστροφή Βαλβέρδε.

«Ο Ντιόγκο είναι χαρούμενος στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα οπότε είναι φυσιολογικό να δέχεται κριτική. Πέρσι αντιμετώπισε κάποιους τραυματισμούς και δεν μπόρεσε να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Στο τελευταίο παιχνίδι πάντως με τη Ρόμα τον παρακολούθησα και ήταν καλός. Ίσως η κόκκινη που δέχθηκε στον αγώνα με τη Μακάμπι να επιβάρυνε τα πράγματα, ήταν άσχημος ο αποκλεισμός», τόνισε.

Η Φλαμένγκο αναζητεί έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και ο Ντιόγκο είναι στη λίστα της βραζιλιάνικης ομάδας. Ο Γκουαντάνιο πάντως δεν έχει ενοχληθεί αφού για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Ο ίδιος ενημερώθηκε για το θέμα από τον Τύπο. «Ο Ντιόγκο έχει συμβόλαιο και είναι επαγγελματίας. Η ιστορία για τη Φλαμένγκο βγήκε στον Τύπο και το έμαθα χθες βράδυ(15/8, σ.σ ξημερώματα 16/8 στην Ελλάδα)».

Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου στράικερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον έχει ήδη «κερδίσει» με τη συμπεριφορά του. «Μίλησα με τον πρόεδρο, έναν άνθρωπο πολύ συμπαθητικό. Δεν μπορώ να πω άσχημο λόγο για τον Ολυμπιακό. Πάντα τηρεί όλα όσα συμφωνούμε. Πήγα και μίλησα με τον πρόεδρο που είναι πολύ ειλικρινής».

Η είδηση της επιστροφής του Βαλβέρδε ικανοποίησε το Ντιόγκο που επί εποχής του πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις στον Ολυμπιακό όντας βασικός και αναντικατάστατος. Ο Γκουαντάνιο φρόντισε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του νεαρού επιθετικού προς το Βάσκο. «Είναι ένας προπονητής που του αρέσει πολύ. Ο κύριος Βαλβέρδε ήταν προπονητής όταν ο Ολυμπιακός πήρε τον Ντιόγκο και δεν έχει παρά να τον ευχαριστήσει».

Eπιμέλεια: Tάσος Χαλκιόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x