Stoiximan Super League

Μένει ο Ντιόγκο!

Αργά χθες το βράδυ όλα έδειχναν πως ο Ντιόγκο θα δινόταν δανεικός στη Φλαμένγκο για έναν χρόνο, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και όπως φαίνεται ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, να παραμείνει στην ομάδα ο 23χρονος φορ και το αίτημά του φαίνεται πως έγινε δεκτό. Εξάλλου, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τη Λα Κορούνια, ο Βαλβέρδε είπε: «Εγώ τον υπολογίζω κανονικά»!

Αργά χθες το βράδυ όλα έδειχναν πως ο Ντιόγκο θα δινόταν δανεικός στη Φλαμένγκο για έναν χρόνο, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν και όπως φαίνεται ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, να παραμείνει στην ομάδα ο 23χρονος φορ και το αίτημά του φαίνεται πως έγινε δεκτό.

Εξάλλου, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τη Λα Κορούνια, ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ερωτηθείς για το τι θα γίνει, τελικά, με τον παίκτη, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ τον υπολογίζω κανονικά. Ακούγονται πάρα πολλά, αλλά αυτά συμβαίνουν σε μία ομάδα. Ο παίκτης ανήκει στην ομάδα, άρα τον υπολογίζω».

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ντιόγκο μένει στην ομάδα του Πειραιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x