Europa League

ΠΑΟΚ-Φενέρμπαχτσε 1-0 (Τελικό)

Με σκόρερ τον Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τη Φενέρμπαχτσε στην κατάμεστη Τούμπα, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα play-off του Europa League. Πολλές φάσεις για γκολ από τον «Δικέφαλο του Βορρά», που μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον άλλο ένα τέρμα. Με παίκτη λιγότερο η ελληνική ομάδα λόγω της αποβολής του Βιτόλο. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Με σκόρερ τον Βιεϊρίνια, ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 τη Φενέρμπαχτσε στην κατάμεστη Τούμπα, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα play-off του Europa League.

Πολλές φάσεις για γκολ από τον «Δικέφαλο του Βορρά», που μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον άλλο ένα τέρμα. Με παίκτη λιγότερο η ελληνική ομάδα λόγω της αποβολής του Βιτόλο. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

90'+ 4' Λήξη της αναμέτρησης

90+2’ Μία ανάσα από την ισοφάριση έφτασε η Φενέρμπαχτσε. Ο Οκούζ βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στον Κρέσιτς, αλλά ο Κροάτης πορτιέρο κράτησε τη ψυχραιμία του, απέκρουσε την μπάλα και έσωσε τον ΠΑΟΚ.

90' Αυτό δεν χάνεται... Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια γύρισε από δεξιά την μπάλα στην καρδιά της άμυνας, αλλά ο Παπάζογλου εξ΄ επαφής έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του.

85' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Σαλπιγγίδη ο Παπάζογλου

77' Δεύτερη αλλαγή και για τον ΠΑΟΚ. Ο Ίβιτς δίνει την θέση του στον Φιλομένο.

74' Κίτρινη κάρτα στον Σάντος.

73' Κίτρινη κάρτα στον Ίβιτς.

71' Δεύτερη αλλαγή για τους Τούρκους. Ο Οζέρ πέρασε στην θέση του Κανέρ.

69' Σουτ στην κίνηση από το Σορλέν, δεν βρίσκει στόχο ο Γάλλος.

65' Ο Νιάνγκ χτύπησε στο δεξί γόνατο, κάτι όμως που δεν είναι ικανό να τον αφήσει εκτός παιχνίδιου.

60' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Η αποβολή του Ισπανού μέσου, αναγκάζει τον Δερμιτζάκη να αναπροσαρμόσει άμεσα τα πλάνα του. Περνάει στον αγωνιστικό χώρο τον Σορλέν, αντί του Μουσλίμοβιτς.

57' Με δέκα παίκτες μένει ο ΠΑΟΚ! Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο, για επικίνδυνη προβολή στον Νιάνγκ.

52' Το "θύμα" αναλαμβάνει την εκτέλεση του φάουλ αναγκάζοντας τον Κρέσιτς να πέσει στην αριστερή του γωνία και να διώξει σε κόρνερ.

51' Κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο, ο οποίος τράβηξε από τη φανέλα τον Μεχμέτ Τοπούζ ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

46' Πρώτο σφύριγμα στο δεύτερο ημίχρονο.

46' Η Φενέρ κάνει την πρώτη της αλλαγή. Στον πάγκο ο Σεντούρκ, μέσα ο Νιάνγκ.

* Ένταση στο ημίχρονο ανάμεσα στους οπαδούς της Φενέρ και τις δυνάμεις της Αστυνομίας, χωρίς πάντως να ξεφύγει η κατάσταση.

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45+1' Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Μουσλίμοβιτς πέρασε τον Βολκάν, αλλά ο Ιλχάν με σωτήρια προβολή αποσόβησε τον κίνδυνο, διώχνοντας την μπάλα πριν εκείνη περάσει τη γραμμή!

44' Κίτρινη κάρτα στον Λουγκάνο. Η τρίτη για τους Τούρκους στην αποψινή αναμέτρηση.

38' "Έκοψε" ταχύτητα ο ΠΑΟΚ, που δεν έχει κινδυνέψει σοβαρά, τουλάχιστον προς το παρόν, από τις επιθετικές ενέργειες της "Φενέρ".

28' Σε δαιμωνιώδη ρυθμό οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο Λίνο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, αλλά ο Σαλπιγγίδης δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και να την σπρώξει στα δίχτυα.

26' Κίτρινη κάρτα στον Σεντούρκ.

26' Μια ανάσα από το δεύτερο γκολ ο ΠΑΟΚ και πάλι με δράστη τον Βιεϊρίνια. Ο Γκαρσία έκανε το γέμισμα στην περιοχή με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Πορτογάλου να φεύγει ελάχιστα πάνω από την αντίπαλη εστία.

22' Κάθετη του Βιεϊρίνια, σε θέση βολής ο Μουσλίμοβιτς, ο οποίος πιάνει ένα "άψυχο σουτ".

19' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 1-0! Σκόρερ ο Βιεϊρίνια με "κεραυνό" μέσα από την περιοχή, μετά από την σέντρα του Μπουσαϊντί από τα δεξιά και την προσωρινή απομάκρυνση -με κεφαλιά- του Σάντος!

12' Και ο Βιτόλο δοκίμασε το πόδι του από μακριά, το σουτ όμως που επιχείρησε δεν είχε καμία τύχη να καταλήξει στα δίχτυα.

7' Ο Ίβιτς σούταρε ψηλά άουτ.

5' Κίτρινη κάρτα στον Κανέρ, που τράβηξε από τη φανέλα τον Σαλπιγγίδη.

4' Η πρώτη καλή στιγμή για τους Τούρκους. Ο Άλεξ γέμισε στην περιοχή, άστοχη η κεφαλιά του Λουγκάνο.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (85' Παπάζογλου), Ιβιτς, Μουσλίμοβιτς (60' Σορλέν)

Φενέρμπαχτσε (Αϊκούτ Κοτσαμάν): Βολκάν, Γκονούλ, Αντρέ Σάντος, Λουγκάνο, Ιλχάν, Μπαρόνι, Σαχίν, Τοπούζ, Κανέρ, Άλεξ, Σεντούρκ (46' Νιάνγκ).

Διαιτητής: Μανουέλ Γκρέφε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x