Stoiximan Super League

«Από την πίσω πόρτα» ο Πάντελιτς

Χωρίς να γίνει αντιληπτός, ο Μάρκο Πάντελιτς έφτασε λίγο πριν τις 14:00 στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος επιθετικός βγήκε, όπως συνηθίζουμε να λέμε, «από την πίσω πόρτα» του "Ελ. Βενιζέλος" και είτε σήμερα, είτε τη Δευτέρα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα περάσει από τα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του έχει προταθεί.

Χωρίς να γίνει αντιληπτός, ο Μάρκο Πάντελιτς έφτασε λίγο πριν τις 14:00 στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος επιθετικός βγήκε, όπως συνηθίζουμε να λέμε, «από την πίσω πόρτα» του "Ελ. Βενιζέλος" και είτε σήμερα, είτε τη Δευτέρα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα περάσει από τα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο που του έχει προταθεί. Οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν το 1,6 εκατ. ευρώ.

• Με άκρα μυστικότητα έφτασε στην Ελλάδα τα μεσάνυχτα ο Κρίστιαν Νέμεθ. Όπως και ο Πάντελιτς θα υποβληθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο σε ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει για τρία χρόνια. Αμφότεροι θα παρουσιαστούν επίσημα εντός της ερχόμενης εβδομάδας, όπως και τα υπόλοιπα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x